Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měla bych jeden dotázek, myslíte že se hodí puzzle od Anne Geddes Dítě v lastuře jako svatební dar?
Popř. máte nějaký jiný tip do 500 kč? Źijí už spolu tak do domácnosti asi nic, nebo máte nějaký zvl. tip?
Děkuju
Mě by třeba puzzle nenadchly, ale pokud je to baví, proč ne. Jako tip bych dala nadobku na fondue s napichovátky (myslím, že do 500 Kč by se to mohlo vejít).
Ahoj,
no, me nekdo dat puzzle a jeste s timto nametem
, tak to schovam nekam hodne hluboko do skrine ![]()
Ja bych koupila nejaky uz hodne dobry vino, tim nic neskazis. No a nebo to fondue ![]()
Ahojky…
tak mně by např. zase nenadchlo fondue…ne každý to používá, já se musela podívat na netu, jak to vypadá!
A do 500 to rozhodně nestojí…byla tam cena cca 2 000 Kč.
To bych radši volila to lepší víno v hezkém balení…
A co kdyby jsi se jich zeptala, co by jim udělalo radost?
My puzzle docela můžem, ale rozhodně nemusíme Anne Geddes. Teda, ne že bychom se otřásali odporem, když ji vidíme, to ne
Podíváme se, usmějeme, ale ani náhodou by nás nenapadlo pořizovat něco s jejími obrázky.
Fondue máme už několik let a ještě jsme se nedokopali ho použít.
Takže dar do 500? Když mají všechno, kupte jim nějaký hlavolamy, hry nebo tak? Nebo Geomag, s tím si vyhrajou a časem ho využijí i pro potomstvo. Hlavně ne skleničky nebo hrníčky, těch jsme dostali ke svatbě hafo a jsou na půdě. I to víno je báječný nápad, tedy pokud si myslíte, že to ocení…
L.
Jestli mají takováhle puzzle rádi, tak proč ne … (mně osobně připadá ten obrázek kýčovitý a ani puzzle moc nemusím).
Nebylo by lepší se zeptat, co by chtěli? Nebo co třeba nic nekupovat a ty peníze nějak pěkně zabalit … myslím, že jsem tady někde viděla tipy, jak na to ![]()
Ahoj!
Mně by třeba puzzle udělalo velkou radost, skládání to je moje hobby.
Spíš by to ale chtělo zjistit, co mají rádi oni, aby jim to pak zbytečně někde neleželo.
děkuji moc za tipy,
jak se na ten obrazek tak divam, je opravdu trochu kycovity, jo, kdyby to bylo moje miminko,bylo by to moc hezke:-)
takze to asi nedam, asi jim dam nejaky mesec ci kasicku s dvackama a desetikorunama a lepsi vino a bude:-) tim nic fakt nezkazim
Diky
Já jsem jako svatební dar dostala vázu s květinou a místo některých květů byly namotaný bankovky.Mělo to vtip a bylo to moc hezký.Je se obávám,že ta pětistovka je na to málo.Spíš bych se přilkáněla k tomu dobrýmu vínu.Za pětikilo už by mohlo být dost slušný. ![]()
Já se taky přikládám k těm penězům, protože za ty si koupí, co budou chtít. Nebo jim můžeš dát nějakou poukázku např. do Ikea nebo tak, takže budeš vědět, že za to pětikilo si vážně něco koupili. A nebo se jich můžeš zeptat. Měšec a víno je dobrý nápad. Třeba jim na to víno udělej vlastní etiketu, na které třeba bude jejich fotka, jestli nějakou máš. Bude to mít nápad a třeba tam dej text něco jako „víno na první výročí svatby“. Pokud ti jde o to puzzle, jestli třeba rádi skládají, tak jim třeba můžeš nechat vyrobit puzzle z nějaké fotky jich nebo jejich domácího mazlíčka, pokud nějakého mají..
Nedávno jsme řešili svatební dar pro kamaráda. Složili jsme se na dohodnutou částku a aby to neměli novomanželé tak jednoduché
, dostali to v mincích do dětské kasičky ve tvaru pirátské truhly (stála asi 50Kč).
Tak my jsme se zase složili kamarádům do láhve od vína, kterou jsme přivázali do koruny stromů a novomanželé tam museli vyšplhat.. Protože to bylo už dost pozdě večer, tak to bylo docela zajímavé ![]()
Nazdárek,
kdybyste dávali ty peníze, tak se někde dá nechat zavřít je do klasické plechovky (pak se to otevře otvírákem na konzervy) a na tu plechovku ti dají tvou vlastní etiketu. Tam se taky fantazii meze nekladou
U nás to dělalí v xerox-obchodě.
Nepřihlášená Nessie
Mispulka píše:
Měla bych jeden dotázek, myslíte že se hodí puzzle od Anne Geddes Dítě v lastuře jako svatební dar?
Popř. máte nějaký jiný tip do 500 kč? Źijí už spolu tak do domácnosti asi nic, nebo máte nějaký zvl. tip?
Děkuju
Puzzle? proc ne, vybrala bych neco vhodneho tady: http://www.monitor.cz/…nabidky.html?…