Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravíčko. Chtěla jsem se zeptat, zda někdo vlastníte některý ze stanů značky quechua? Uvažuji o koupi varianty pro 3 lidi (pokud by se tam vešli 2 dospělí + 2 děti). Jste s ním spokojená a kde jste ho kupovali? Ve Francii se ceny pohybují okolo 1000,–, ale otázka zní, jak ho odtamtut získat
. Díky za odpovědi.
Kup ho z internetového obchodu. Sice dá něco málo za poštovný, ale taková hrůza to není
Letos v kempu po silné průtrži jsem viděl několik těchto stanů zničených, na rozdíl od klasických. Podlě mě jako pro děti na zahradu OK, ale jako stan na dovolenou bych teda určitě neriskoval.
Máme ho asi 4 roky (ten pro 2), kupovala jsem ho tuším za 800,– (v Čechách, ale nebyl výběr barev, jen žlutá). Nikdy se nám neprotrhl, ale kroupy jsme nezažili. Jinak je teda super, normální stan už bych skládat nechtěla
Koupila jsem ho letos v Decathlonu, měli několik typů (velikostí). My ho máme pro děti na zahradu, takže jsme o kempu neuvažovali. Stál nás tuším 899,– Kč (kolem tisíce), vejdou se do něho tři karimatky.
Stan je rozložený během chvilinky, se složením je to těžší (ale v obalu je všitý návod, takže jsme to zvládli také). Po upevnění kolíky věřím, že se jedná o plnohodnotný stan, naprosto dostačující pro běžné použití. Je dvouplášťový, s látkovou vnitřní komorou.
jako za mě proč ne?
Díky všem za reakce, hlavně Lesině, v Decathlonu je za bezkonkurenčně nejlepší cenu, kterou nená žádný vyhledávač zboží šanci zjistit. Tak se ho pokusím sehnat tam. Díky moc. ![]()
@small.pilot píše:
Díky všem za reakce, hlavně Lesině, v Decathlonu je za bezkonkurenčně nejlepší cenu, kterou nená žádný vyhledávač zboží šanci zjistit. Tak se ho pokusím sehnat tam. Díky moc.
Asi bude o něco dražší - my máme ten nejmenší. Držím palce abys koupila ![]()