Quinny buzz nejde polohovat

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6323
10.1.15 10:38

quiiny buzz nejde polohovat

Zdravím holky, prosím o radu jsem nešťastná. Včera jsem si od paní koupila quinny buzz, s tím že mi neukázala jak se to polohuje, prý to zapomněla. přišla mi hrozně sympatická a taky mě bylo zima, tak jsme s manželem ekli že si to najdem na internetu a kočárek jsme vzali. Dneska jsem začala hledat proč to nejde. Sundala jsem korbu a zjistila jsem že je tam jen jedno takový tlačítko, přikládám fotku. doufám že qunnáčky pochopí co myslím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
10.1.15 10:42

@fifinkaa Buzz se ale polohuje těma cuplíkama šedýmá drážkovanýma, co jsou na sedačce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.1.15 10:44

Jinak to, že to zapomněla, to je teda dobrá pitchovina :lol: to jste jí to sežrali, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
10.1.15 10:49

@BlueFairy já vím, ale nejde mi jedna strana, tam jsem sedačku sundala a koukla se kde je problém a podle mě tam prostě na jedný straně chybí ten čudlík co by zapadnul do takovýho žlábku… tahle strana jak je zakroužkovaná ale vnitřek mě zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
10.1.15 10:50

@BlueFairy vím že drážkama… nenapadlo mě v tom hledat něco. paní vypadala seriozní, vše nám ukázala, jen nevěděla jak se polohuje, myslela jsem že třeba zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.1.15 10:56

@fifinkaa a ono to tím šedým teda nejde? musíš zmáčknout obě strany naráz a zároven naklánět korbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.1.15 10:57

@fifinkaa Hlavně to nemontujte nebo to už nedáte dohromady :)

Vevnitř je taková dírka ve které je nejspíš nějaký mechanismus, který když se stlačí právě těma šedýma packama, tak jde pak otáčet tím černým kloubem a polohovat :think: já mela Buzze v 2011, už je to dýl, ale jakž takž si to vybavuju. Já jsem si veškeré kočárky vždy spravovala sama, takže se v tom docela orientuji. Podle mě to nebude tím kolečkem které chybí, spíš mrkni, jestli ty drážky nejsou ošoupané nebo jestli něco neuvizlo v tom kloubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.1.15 12:07

Hele, jak mas sedacku, tak ty packy, co zasouvas, tak na obou stranach zmacknes dolu a polohujes, po i proti smeru to jde, ale po smeru neni uplny sed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.1.15 12:09

Konkretne tady v tom neni, co by se zkazilo- nejvetsi vady buzze: urvane a snadno urvatelne lanko na polohovani rukojeti, rozviklani - je treba prenytovat stoji 300kc v libfin servise, urvane cepy na kolech - normalne jede, ale vikla se o 90 % vice a kolo case upadne uplne - kolo musi sedet a nehybat se do stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.1.15 12:10

Na fb je skupina quinny mania - vi tam vsechno o tom a taky je tam veliky vyber dilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
10.1.15 12:20

Je to opravdu tim, ze ti tam chybi to kolecku. Schvalne jsem se ti sal podivat. Ty packy na korbe se zmacnou a ty stlaci ty kolecka a tak to jde polohovat. Kdyz tam kolecko neni, neni co stlacit a tak se neuvolni pojistka a nejdo s tim hnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
10.1.15 13:36

Holky, vyřešeno. jedna paní mi nabídla že mi pošle to kolečko z náhradního kočárku. bála jsem se, že to bude něco hrošího. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.12.15 22:22

Mimo téma ale dal by se sporťák z quinny buzz dát na quinny speedi? Na netu jsem narazila, že korba dreami jde i na buzz i na speedi tak by mohl sedět i sporťák ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
11.12.15 08:33

@darina23 to nevím, myslím že ne. ale doporučuji se zeptat tady: https://www.facebook.com/…71284424925/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí