Quinny buzz - pěnová vložka

Nikkinka
14.10.13 13:20

quinny buzz-pěnová vložka

Holky mám dotaz kdo máte Quinny Buzz. Matymu je 6 týdnů a má 60cm a zachvilku se mi nevejde do korbičky, kdy jste dávaly svoje děti do té pěnové vložky do sporťáku? Já se bojim že v zimě se tam nevejde :(

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra752
14.10.13 14:06

Já tam dala malou hned jak se nevešla do korbičky… :-) Neboj se toho, má to kolíbkový tvar a bude se tam mrněti líbit..Já mám teda starší verzi a ted v 11 měsících se mi tam ještě vejde, ale na zimu bude muset do XL SPORŤÁKU…

• Citovat
  • Upravit
1361
14.10.13 14:21

Kupovala jsem Buzze kvůli té pěnové podložce. Malý neskutečně v hluboké korbě řval a pro mě byly procházky za trest :zed:
Takže jsem ho tam přesunula nějak kolem 5 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.10.13 14:24

V pohode muzes do sportaku a dat lezet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
14.10.13 15:52

Super holky, děkuju za rady. Koupila jsem si totiž fusak Lodger a je dost silnej a ještě jak je Maty velkej tak zachvilku budeme mít problém, ale zatím se ještě vejdeme :)

• Citovat
  • Upravit
6836
15.10.13 10:26

Matěj šel ve 4 měsících. Měla jsem tu zmenšovací vložku, kterou jsem vyměnila za XL když začal sedět. Nevím jakou máš :nevim:,ale klukovi byl včera rok, má cca 13 kg a s fusakem Lodger se ještě normálně vejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
15.10.13 10:29

@Tereza1986
No tak to nevim jestli my vydržíme do 4 měsíců, ikdyž bych byla ráda kdyby přes zimu ještě vydržel v korbičce :) Já mám obě, já mám i XXL i tu pěnovou…

• Citovat
  • Upravit
6836
15.10.13 10:42

@Nikkinka Klidně ho dej dřív, když bude v lehu, tak to nevadí. Když jsem viděla, jak malej přibírá, měla jsem celkem strach, že ten kočár bude na chvíli, že se tam nemůže přes zimu vejít. Zatím ok. :D Jen ty pásy by mohly být delší. :cert: Jsem zvědavá, jak je přes zimní bundu zapnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
15.10.13 10:44

@Tereza1986
No asi budu muset :D je hrozně dlouhej, za 5 týdnů 8cm :D šílený :D No já si právě taky říkám jak si mi tam vejde, neumim si představit :D Každopádně kdyby jsme měli problém se sporťákem tak už jsem si vyhlídla jiný kočárek :D Přijde mi ten Quinny hrozně malinkej, ale uvidíme :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4