Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzJá tam dala malou hned jak se nevešla do korbičky…
Neboj se toho, má to kolíbkový tvar a bude se tam mrněti líbit..Já mám teda starší verzi a ted v 11 měsících se mi tam ještě vejde, ale na zimu bude muset do XL SPORŤÁKU…
Kupovala jsem Buzze kvůli té pěnové podložce. Malý neskutečně v hluboké korbě řval a pro mě byly procházky za trest ![]()
Takže jsem ho tam přesunula nějak kolem 5 měsíců…
Super holky, děkuju za rady. Koupila jsem si totiž fusak Lodger a je dost silnej a ještě jak je Maty velkej tak zachvilku budeme mít problém, ale zatím se ještě vejdeme ![]()
Matěj šel ve 4 měsících. Měla jsem tu zmenšovací vložku, kterou jsem vyměnila za XL když začal sedět. Nevím jakou máš
,ale klukovi byl včera rok, má cca 13 kg a s fusakem Lodger se ještě normálně vejde. ![]()
@Tereza1986
No tak to nevim jestli my vydržíme do 4 měsíců, ikdyž bych byla ráda kdyby přes zimu ještě vydržel v korbičce
Já mám obě, já mám i XXL i tu pěnovou…
@Nikkinka Klidně ho dej dřív, když bude v lehu, tak to nevadí. Když jsem viděla, jak malej přibírá, měla jsem celkem strach, že ten kočár bude na chvíli, že se tam nemůže přes zimu vejít. Zatím ok.
Jen ty pásy by mohly být delší.
Jsem zvědavá, jak je přes zimní bundu zapnu.
@Tereza1986
No asi budu muset
je hrozně dlouhej, za 5 týdnů 8cm
šílený
No já si právě taky říkám jak si mi tam vejde, neumim si představit
Každopádně kdyby jsme měli problém se sporťákem tak už jsem si vyhlídla jiný kočárek
Přijde mi ten Quinny hrozně malinkej, ale uvidíme ![]()
Holky mám dotaz kdo máte Quinny Buzz. Matymu je 6 týdnů a má 60cm a zachvilku se mi nevejde do korbičky, kdy jste dávaly svoje děti do té pěnové vložky do sporťáku? Já se bojim že v zimě se tam nevejde