Ráda bych práci odmítla, ale mám strach
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, nešel by domluvit zkrácený úvazek? Mně to hodně pomohlo. Původně v inzerátu nic takového nebylo, ale ve firmě o mě stáli a šlo to zařídit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už sem jim rikala ze by mi vyhovoval zkraceny, kvuli diteti a ze musim dojizdet. Bylo mi řečeno, že ne, ze je celý uvazek. Jedna se o malou organizaci, ktera bude ze začátku ocekavat, kvuli zaučení i praci přes čas. U manzela by slo ze by rano chodil aspon chvili od 7, jinak jsem zjistila, že bych nestihala bus.
Jinak malá by tam byla porad od oteviracky do zaviracky. Ja teda nevim, ale nezda se minto úplně dobře. Ještě mam moznost jit na par pohovoru tady v místě.
- Citovat
- Upravit
Ještě jeem mohla pripsar ze se jedna pouze o záskok za mateřskou a raději bych nasla něco, kde se o zaskok nejedna. Takhle se můžu snazit a honit a za par let mužů byt zas tam ode jsem teď.
- Citovat
- Upravit
Tak do tohohle bych nešla, pokud bych nebyla v situaci, že bez mého příjmu bude rodina o chlebu a vodě
Dítě takhle dlouho ve školce a ještě zástup za MD, takže bych za chvíli hledala znovu? Ani náhodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se na to vyprdni, najdeš práci jinou. Asi bych ze začátku hledala pol. úvazek, když má manžel takhle blbou dobu. Postupně psk budeš přidávat. Pokud tedy nenajdes rozumnou dobu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už sem jim rikala ze by mi vyhovoval zkraceny, kvuli diteti a ze musim dojizdet. Bylo mi řečeno, že ne, ze je celý uvazek. Jedna se o malou organizaci, ktera bude ze začátku ocekavat, kvuli zaučení i praci přes čas. U manzela by slo ze by rano chodil aspon chvili od 7, jinak jsem zjistila, že bych nestihala bus.
Jinak malá by tam byla porad od oteviracky do zaviracky. Ja teda nevim, ale nezda se minto úplně dobře. Ještě mam moznost jit na par pohovoru tady v místě.
A proč teda bez problémů neřekneš, že tam nepůjdeš. Tříleté dítě od rána do večera ve školce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rekla sem si ze zkusitbto mužů, nastoupila sem a par dnu uz chodim. Je to hnusná změna. Chybí mi dítě, nemám z prace dobry pocit, dojíždění me dost štve a říkám si, zda me to za ten taskok za materskou vubec stoji a nehladat zas dal jinde. Aby me tady zbytečně nezaskolovali
- Citovat
- Upravit
Tak to je blbý no. Já hledám a ještě mám čas, ale doufám, že najdu něco, co bude stát za to a nebudu později litovat. Dcerka bude mít v říjnu 3 roky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Rekla sem si ze zkusitbto mužů, nastoupila sem a par dnu uz chodim. Je to hnusná změna. Chybí mi dítě, nemám z prace dobry pocit, dojíždění me dost štve a říkám si, zda me to za ten taskok za materskou vubec stoji a nehladat zas dal jinde. Aby me tady zbytečně nezaskolovali
Na tvém místě bych se na to vykašlala - a jak píšeš - spíš hned, než aby tě 2-3 měsíce zaučovali a ty jsi odešla až potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko a co malá, jak zvládá školku? Fakt bys nenašla něco s lepší pracovní dobou a v místě? Musí to být šílené… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou osobo, mas deti?