Nábor k policii 2018
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ženy nemají v naboru žádné “výhody”. U fyzických testu můžete dělat dámské kliky. Prověřuje se pověst uchazeče v místě bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina84 píše: Ženy nemají v naboru žádné “výhody”. U fyzických testu můžete dělat dámské kliky. Prověřuje se pověst uchazeče v místě bydliště.
Takže když jsem žena, tak můžu u fyzických testu dělat ženské kliky? Jak tohle víte? Všude jsem to hledala a nenašla jsem odpověď, až jsem narazila na emimino ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takže když jsem žena, tak můžu u fyzických testu dělat ženské kliky? Jak tohle víte? Všude jsem to hledala a nenašla jsem odpověď, až jsem narazila na emimino
No to asi moc fyzičku mít nebudete když nezvládnete aspoň 10 pánských kliku, bez urážky prosím. Tak snad aspoň rychle behate abyste případně zločince doběhla a druhý spacifikoval. Tedy za předpokladu že nejdete k policii jen rozdávat blokové pokuty nebo do kanclu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Takže když jsem žena, tak můžu u fyzických testu dělat ženské kliky? Jak tohle víte? Všude jsem to hledala a nenašla jsem odpověď, až jsem narazila na emimino
Já si vždy myslela, že musíte dělat pánské kliky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina84 píše: Ženy nemají v naboru žádné “výhody”. U fyzických testu můžete dělat dámské kliky. Prověřuje se pověst uchazeče v místě bydliště.
Už ne, dělají se „pánské“ bez ohledu na pohlaví. Ženy i muži mají stejné podmínky ve všem.
- Citovat
- Upravit
No pokud nedas tohle tak nedas absolutne nic… je to dost tezke se tam dostat
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dělal někdy teď z vás nábor k policii?
Přihlíží se na To, že jste ženy? Jaké kliky jsou povinnosti dělat? Kontroluji vás nějací komisaři nebo policii z různých měst? Děkuji moc
Fyzicku natrenujes.
Ale jak chces natrenovat psychotesty? Umrtnost jsou 2/3 ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Už jsi podala žádost o přijetí? Personalista ti vše vysvětlí. Jestli se chceš ještě na něco zeptat, napiš mi sz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, nejdřív musíš udělat psychotesty a tam neprojde tak 80 %.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala přijímač když mi bylo 29, byla jsem o 10 let starší než všichni ostatní:-) S fyzičkou jsem na tom nebyla úplně dobře, ale dá se to za pár týdnů natrénovat. Kliky se dělají pánské a opravdu žádné úlevy… Běhá se kilometr, pak se dělal celomotorický test (ze stoje do lehu a z lehu opět do stoje) a člunkový běh. Když jsem to zvládla já, sice na minimální počet bodů, tak se to opravdu zvládnout dá. Horší jsou psychotesty, tam je větší „úmrtnost“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Přihlíží se na To, že jste ženy? Jaké kliky jsou povinnosti dělat? Kontroluji vás nějací komisaři nebo policii z různých měst? Děkuji moc
Procti si i tyto diskuse
https://www.policista.cz/komunita/clubs/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leda houby, dámský kliky se už dávno nedělaj a je to tak dobře. Nicméně dneska jsou fyzický už i pro shnilotiny, dřív se běhalo 12 minut, plavalo se, atd. I po tom změkčení to dneska půlka lidí nedá.
- Citovat
- Upravit