Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobre ráno, protože je tu určitě spousta maminek, které mají vkus, poprosila bych o radu. Chtěla bych předělat věci v polickach, tyto jsou velmi staré a mě je 25 tudíž bych uvítala něco trošičku modernějšího
máme police v kuchyni, celkově máme spíše provence styl a ráda bych změnu. Napada vás, čím poličky zaplnit? Děkuji za rady ![]()
@Eemii to je mi panečku rada
kdybych to chtela dát pryč, tak bych to dala ![]()
Osobně bych ty poličky celkově zrušila a udělala květinovou stěnu ![]()
@free333 já osobně taky, ale je to příteluv byt a teď kvůli mě měnil celý obývák, a mám dojem, že toto navíc by už pro něj bylo moc
nechci ať má pocit, že se mi tu nelíbí, ale je to byt po jeho rodičích a všude podobizny Boha a tak, to se moc nedá cítit se tady jako doma ![]()
A mu je to jako chlapovi jedno, tady vyrůstal, tak mu to nepřijde… ![]()
@padandy píše:
@free333 já osobně taky, ale je to příteluv byt a teď kvůli mě měnil celý obývák, a mám dojem, že toto navíc by už pro něj bylo mocnechci ať má pocit, že se mi tu nelíbí, ale je to byt po jeho rodičích a všude podobizny Boha a tak, to se moc nedá cítit se tady jako doma
@padandy nesouhlasil by s renovací? Kdyby se to natřelo na bílo, hned by to vypadalo jinak a mohla bys to ladit do provence stylu daleko snáz.
@padandy Obdivuji te, jestli zvladas v tomto byte uklizet, tedy hlavne utirat prach
Pokud je cely obyvak cerno-bily, snazila bych se ho ozivot jednou, dvema barvami, ktere k sobe pujdou. A to dat tedy i do tech policek, treba stejne hrnicky, talirky, hlavne neco, co budes moc soupnout jednou za cas do mycky.
@Princess-ka supr nápad, to me vůbec nenapadlo, no já bych chtěla mít ten styl s levandulemi, tak třeba nějaká tmavší serikova barva by nemusela vypadat špatně, nebo pak ta bílá ![]()
@Cuddy nesnáším to utirani prachu, časem si vydobudu to strzeni téhle poličky, ale nesmím tak vše naráz chtít ![]()
@padandy Jojo, na chlapy se musí pomalu. My čekáme mimčo, tak jsem chtěla taky byt hodit do pucu, ale to bylo samé: „Proč, však je to fajn, nic tu nechybí, ničeho tu není zbytečně moc,“ atd. Začla jsem opatrně u vymalování jednoho pokoje, pak týden odpočinek, pak další pokoj, odpočinek a teď máme komplet vymalováno, půlka nábytku vyhozena a další nové kousky se dokoupily. Důležité je chválit, chváli a chválit
A na závěr dodat: „Taťko, fakt jsi to dobře vymyslel, mě by tohle samotnou nikdy nenapadlo!“
![]()
Já bych to dala buďto úplně pryč a nebo bych to natřela alespoň na bílo.
Poličku bych natřela na bílo, a při úklidu občas „nechtěně“ rozbila něco z obsahu ![]()