Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jdu si pro radu. Kupuji si pravidelně barvu na vlasy od manic panic ultra violet. Dneska jsem si říkala že si konečně obarvím vlasy. Radí před barvením odbarvit vlasy aby to lépe chytlo. Tak říkám dobrý a teď jsem šla na barvení fialové. Dávám si to na vlasy a vidím modrou barvu tak jsem začala panikařit říkám sakra. Už jsem to měla na vlasech tak jsem to dokončila kamarádka mě utěševala že to určitě chytne. Voda byla fialová ale vlasy jsou samozřejmě modré. Což absolutně nechápu když to měla být fialová. Teď si jdu pro radu když si koupím fialovou barvu v drogerii chytne to na modrou nebo to musím odbarvit a pak až fialovou? Všem děkuji za rady
@Vladusxx ne to mám odbarvené už tři dny. Ale normálně ta fialová má fialovou barvu. A teď to mělo modrou barvu i když na lahvičce stálo ultra violet
@Holkazvesnice1 a dřív když jsi tu barvu používala tak jsi je teda neodbarvovala?
Jinak já jsem na odbarvené vlasy dávala..měla jsem růžovou, fialovou, modrou…a nikdy se mi to nestalo..kolikrát jsem třeba i ráno odbarvila odrosty a odpoledne na to naplacala tu barvu a vždycky vpohode plus mínus tak jako na obrázku… ![]()
Každopádně zkus bez odbarvování znova dát tu barvu a uvidíš…
@Vladusxx tak vždycky jsem měla světlé vlasy ale nikdy jsem to neodbarvovala. Spíš jestli nějak neprohodili nápisy na lahvičkách. Takže když dám na modré vlasy fialovou chytne to? Nebo zůstanou modré
@Vladusxx a teď koukám že odrosty co jsem si odbarvovala tak chytli do zelena
Přestaň experimentovat a jdi je kadeřnici, ať ti dá vlasy dopořádku. Já si sice barvím vlasy doma, ale na takový experimenty bych si netroufla právě proto, že nevíš, jak ti která barva chytne.
@Janli nikdy jsem problémy neměla. Barvím se sama 10 let a problém nastal až teď
Barvím na modro vlasy synovi, určitě mu to neodbarvuju.
Teď má barvu od Schwarzkopf Live, poprvé jsme to nechali dýl a měl to na přírodně blond až do fialova.
Drží mu to narozdíl od předešlé značky dlouho.
Být tebou, bych to teď nechala být aspoň dva týdny a pak bych dobarvila znovu.
Pokud to chytlo do zelena, tak žlutá a modrá= zelená.
Schwarzkopf má nějaké šampony na neutralizaci barev…
Ale nechala bych to teď být, ať nejsi jak papoušek
Příspěvek upraven 27.01.25 v 00:47
@Menton právě že už to vypadá jak papoušek a takhle venku fakt chodit nechci. Měla jsem na hlavě všechny barvy kromě černé ale tohle se stalo poprvé.
@Holkazvesnice1 píše: VíceŠla bych je kadeřnici… S tímhle bych doma dál experimentovala.
@Holkazvesnice1 píše: Více
Já bych počkala taky aspoň pár dní. Odbarvováním a násobným barvením si ty vlasy akorát tak spálíš a i když docílíš vysvěné barvy, budeš to mít hnusný, krepatý a zlámaný. Dala ybch vlasům aspoň týden klid, masky, kvalitní kondicionery. Venku je zima, naraž čepici nebo kšiltovku. A za týden bych to zalila tou fialovou. Ale možná tak zůstane nádech tý modrý a budeš to muset vzít, třeba zase po týdnu, ještě jednou.
Když jsem si na odbarvené vlasy (žloutkově žluté) dávala modrou, taky to nebylo dobré napoprvé. nic zelenýho jsem tam sice neměla, ale ta správná modrá to taky nebyla. napodruhé už ano - mezitím jsem s tím nedělala nic