Rada ohledně antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.11.16 10:09

Rada ohledně antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu ohledně HA a jejím prvním použití. Dne 18.11. odpoledne se mi dostavila menstruace, nebo spíše takové „špinění“ před. Nebyla to ještě přímo krev a bylo to velmi slaboučké. První pilulku jsem si vzala tedy až druhý den v 19 hod., když začla být menstruace silná. Dnes ráno jsme měli s přítelem přerušovanou soulož (během menstruace), protože už jsme si mysleli že HA začala působit již po prvním prášku. Jenomže jsem se před chvílí dočetla v příbalovém letáčku, že HA mě bude chránit pokud si vezmu pilulku 1 DEN menstruačního cyklu, a jestliže nějaký jiný tak začne působit až po 7 dní později. Chtěla bych se tedy zeptat, jak moc pravděbodobné by mohlo být těhotenství, jestliže do mě partner neejakuoval, zda je ti vůbec možná? A jestli se myslí prvním dnem cyklu když ze mě vytéká přímo krev, nebo jestli je to myšlené už od toho hnědého výtoku? Předem Vám moc děkuji za odpověď! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
545
25.11.16 10:43

Ja myslim ze když to bylo přerušované, tak ze je to v pohode ikdyz by treba uplne nepůsobila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
25.11.16 10:58

To jako ze mas souloz pres menstruaci? :roll: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
25.11.16 11:18

@Ztracenypripad Pravděpodobnost ti nikod neřekne, ale myslím, že zbytečně plašíš. Pokud to bylo v době menstruace, a přerušovaně, tak těhotná na 99% nebudeš. Pro jistotu použijte tento týden kondom, nebo nesexujte.

• Citovat
  • Upravit
25.11.16 11:31

Děkuju za rady, já právě antikoncepci nikdy před tím nebrala, takže s ní žádné zkušenosti nemám :)
@Renca8 ano, protože už byla velmi slaboučká a přítel už to nemohl vydržet. Měsíc jsme se neviděli skrz výlet do zahraničí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
25.11.16 11:48
@Renca8 píše:
To jako ze mas souloz pres menstruaci? :roll: :poblion: :mrgreen:

no a co je na tom jako tak pohoršujícího? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.16 12:15

@julliette taky jsem nepochopila reakci :) někomu to příjde asi pohoršující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
25.11.16 12:17
@Ztracenypripad píše: @julliette taky jsem nepochopila reakci :) někomu to příjde asi pohoršující

kašli na to, mě to třeba přijde normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.16 12:21

@juliettee
Dobře, i mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
25.11.16 12:56

@Ztracenypripad myslím, že nemusíš plašit.. pravděpodobnost otěhotnění je téměř nulová ;)
@Renca8 nepříjde mi nic divného na tom, že má sex v době MS :nevim: je to věc těch dvou, jestli jim to vadí nebo ne.. mě to třeba taky nevadí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.16 14:20
@donutkaP píše:
@Ztracenypripad myslím, že nemusíš plašit.. pravděpodobnost otěhotnění je téměř nulová ;)
@Renca8 nepříjde mi nic divného na tom, že má sex v době MS :nevim: je to věc těch dvou, jestli jim to vadí nebo ne.. mě to třeba taky nevadí :roll:

dobře, děkuju :) jo já jsem takovej ten „plašící“ typ. Nejsem ještě plnoletá, takže strach z otěhotnění je pro mě momentálně ten nejdůležitější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí