Ráda se seznámím

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Teplic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

15
23.2.12 08:08

Ráda se seznámím

Zdravim, ráda bych se seznámila s maminkou, těhulkou z Dubí nebo Teplic. Mam doma 4 a půl letou dceru a jsem v 25tt. Byla bych ráda kdyby se tu našla nějaká maminka se stejně starou holčinou nebo klukem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.5.12 20:30

Ahoj

Ahojky, já dítě zatím nemám, ale jsem ve 28. tt. Pokud chceš, napiš mi. Budu moc ráda. :) Nejsem přímo z Teplic, ale kousek odtamtud. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.12 15:32

Ahoj mamky, potomka teprve očekávám jsem ve 33tt a rada bych poznala nějakou budoucí mamcu.jsem z cinovce takže to mam do tp jen z kopce:-) tak pokud budete chtít pisnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bernja
17.1.13 21:44

Ahoj, jsem z Teplic a mám 6 měsíčního syna. Ráda bych se seznámila s nějakou maminkou, se kterou bych mohla zajít na procházku s dětičkama a popovídat si. Budu ráda když napíšete na mail: bernja@seznam.cz. Díky

• Citovat
  • Upravit
401
29.1.13 12:26

Ahoj, mám rok a půl stareho kloučka a teď jsem v 21tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.2.13 20:52

Ahoj Emily01, jak jsem psala mám půl ročního chlapečka a ráda bych se seznámila s nějakou jinou maminkou. Odkud jsi? Já jsem z Teplic, konkrétně bydlím na Valech. Jana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.2.13 07:35

Ahojky, jsem z Teplic, je mi 23 a hledám někoho s kym bych mohla chodit ven na procházky, kávu a kamarádku nebo kamaráda pro moji 2 měsíční dcerku Janičku. Děkuju Ája :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.2.13 12:53

Ahoj,
já bych se ráda seznámila. Můžeme se sejít. Mě je 25 a mám 7 měsíčního syna. E-mail na mě je bernja@seznam.cz. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.2.13 13:20

Ahojky tak mi napis na e-mail alena. chytra.89@seznam.cz budu ráda a ráda se taky seznámím Ája :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.10.13 23:16

Ahoj holky. Rada bych si nasla kamaradku, nejlepe s prckem - + 2 roky. Mam 2 letou cacorku, co taky potrebuje kamarady/ky na dovadeni a 6 mesicniho chlapecka. Pokud tu je maminka co ma taky prcky podobne stare, nebo jen dvoulete, rada bych se seznamila. Jsme z centra Teplic. Zacinam „pekne“ degenerovat, nemam zadnou kamaradku s detma, s bezdetnyma se nase zajmy uz rozchazi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.10.13 23:18

@Emily01 ahoj a odkud jsi? mame tak - + stejne stare deti. :) nasi male jsou 2roky a 2 mesice a malemu 6mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny