Radim nebo Radek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.23 16:55

Radim nebo Radek

Ahoj, s manželem se pořád nemůžeme shodnout na jméně pro chlapečka. Na výběr nám zbyla tato dvě jména, jsou si hodně podobná a přesto jiná… Mně se líbí víc Radim, je to pro mě přirozenější na kluka volat Radime než Radku, trochu mi to připadá jako zadku :mrgreen:.Manželovi se zase Radek líbí víc, hlavně by se malej jmenoval podle jeho maminky Radky. Ve finále se oboum může říkat Ráďa, ale tak bychom mu asi říkali jenom my a rodina :nevim:. Fakt nevím a moc prosím o radu :srdce:. Díky.
P. S. Anonym kvůli rodině. Chodí sem hodně příbuzných a nemusí vidět, že nevíme, jaké dát jméno. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
20.2.23 16:58

Za sebe bych z těchto dvou jmen volila jméno Radek. Radim se mi vůbec nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
20.2.23 17:09

Také se mi víc líbí Radek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.2.23 17:10

Víc se mi líbí Radim, ale asi ti to moc nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.2.23 17:10

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
20.2.23 17:13

Mně se moc líbí Radim, přijde mi to takové modernější a svižnější jméno než Radek, to je pro páprdy 40-50 let :oops:
Radima jsem měla v užším výběru, když jsem ještě nevěděla, že dítě je holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.2.23 17:14

Radim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 17:19

Radima jsem chtěla já, ex byl proti, tak jsem dala podobne jméno (ne Radek, to mi taky přijde jako zadek :mrgreen: ), a stejně mu kamarádi říkají Radime :lol: :lol: :lol:

Podobná jména jsou Radomir, Radovan, Radoslav

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.23 17:23

Radima máme, je to krásné jméno :srdce: Voláme na něj Radimku, Raďoušku, Radime nebo jen Radi. Taky se mi to líbí mnohem víc než Radek, kde mi taky zní zadek :oops:

• Citovat
  • Upravit
3327
20.2.23 17:28

Tak já bych nedala Radka právě kvůli té tchyni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
20.2.23 17:29

Asi Radim, snad každý Radek v mem okolí je homosexuál. Mě už to tak i preslazeně nechlapsky zní Ráďa, Radeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
20.2.23 17:30

Radim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.2.23 17:34

Radim je jak sloveso, a ne jméno. Já bych dala Radovana. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.2.23 17:36
@Anonymní píše:
Ahoj, s manželem se pořád nemůžeme shodnout na jméně pro chlapečka. Na výběr nám zbyla tato dvě jména, jsou si hodně podobná a přesto jiná… Mně se líbí víc Radim, je to pro mě přirozenější na kluka volat Radime než Radku, trochu mi to připadá jako zadku :mrgreen:.Manželovi se zase Radek líbí víc, hlavně by se malej jmenoval podle jeho maminky Radky. Ve finále se oboum může říkat Ráďa, ale tak bychom mu asi říkali jenom my a rodina :nevim:. Fakt nevím a moc prosím o radu :srdce:. Díky.
P. S. Anonym kvůli rodině. Chodí sem hodně příbuzných a nemusí vidět, že nevíme, jaké dát jméno. :roll:

Radim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.2.23 17:44

Radek, Rada je pro me takove nechlapske, uknourane, ale to je jen muj pocit…Radim zni v zakladnim tvaru lepe, ale variabilni to moc neni, Radi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze