Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za sebe bych z těchto dvou jmen volila jméno Radek. Radim se mi vůbec nelíbí
Mně se moc líbí Radim, přijde mi to takové modernější a svižnější jméno než Radek, to je pro páprdy 40-50 let ![]()
Radima jsem měla v užším výběru, když jsem ještě nevěděla, že dítě je holka
Radima jsem chtěla já, ex byl proti, tak jsem dala podobne jméno (ne Radek, to mi taky přijde jako zadek
), a stejně mu kamarádi říkají Radime
![]()
Podobná jména jsou Radomir, Radovan, Radoslav
Radima máme, je to krásné jméno
Voláme na něj Radimku, Raďoušku, Radime nebo jen Radi. Taky se mi to líbí mnohem víc než Radek, kde mi taky zní zadek ![]()
Asi Radim, snad každý Radek v mem okolí je homosexuál. Mě už to tak i preslazeně nechlapsky zní Ráďa, Radeček.
@Anonymní píše:
Ahoj, s manželem se pořád nemůžeme shodnout na jméně pro chlapečka. Na výběr nám zbyla tato dvě jména, jsou si hodně podobná a přesto jiná… Mně se líbí víc Radim, je to pro mě přirozenější na kluka volat Radime než Radku, trochu mi to připadá jako zadku.Manželovi se zase Radek líbí víc, hlavně by se malej jmenoval podle jeho maminky Radky. Ve finále se oboum může říkat Ráďa, ale tak bychom mu asi říkali jenom my a rodina
. Fakt nevím a moc prosím o radu
. Díky.
P. S. Anonym kvůli rodině. Chodí sem hodně příbuzných a nemusí vidět, že nevíme, jaké dát jméno.
Radim.
Radek, Rada je pro me takove nechlapske, uknourane, ale to je jen muj pocit…Radim zni v zakladnim tvaru lepe, ale variabilni to moc neni, Radi…
Ahoj, s manželem se pořád nemůžeme shodnout na jméně pro chlapečka. Na výběr nám zbyla tato dvě jména, jsou si hodně podobná a přesto jiná… Mně se líbí víc Radim, je to pro mě přirozenější na kluka volat Radime než Radku, trochu mi to připadá jako zadku
.Manželovi se zase Radek líbí víc, hlavně by se malej jmenoval podle jeho maminky Radky. Ve finále se oboum může říkat Ráďa, ale tak bychom mu asi říkali jenom my a rodina
. Fakt nevím a moc prosím o radu
. Díky.
P. S. Anonym kvůli rodině. Chodí sem hodně příbuzných a nemusí vidět, že nevíme, jaké dát jméno.