Rádio v obchodě a poplatky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rádio v obchodě a poplatky
Ahoj, chci se prosím zeptat:
mám v obchodě počítač a pouštím si na něm na internetu rádio.
Musím se přihlásit k placení rozhlasového poplatku? A kolik takový poplatek dělá u podnikatelů? je to více než u domácností? nemohu to nikde najít ![]()
Děkuji moc za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, bohuzel musis, ale asi bych pockala, az te dozenou, budou mit snahu ti to vymerit zpetne, ale nenech se a rekni, ze tam mas radio/pocitac cerstve, nemaji to jak dokazat, takze budes platit poplatek az od data kontroly, my to tak taky meli
Vyse poplatku zavisi na poctu zarizeni, ale jestli mas jeden pc, je to neco kolem 90-100 kc mesicne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marge1980 píše:
Ahoj, bohuzel musis, ale asi bych pockala, az te dozenou, budou mit snahu ti to vymerit zpetne, ale nenech se a rekni, ze tam mas radio/pocitac cerstve, nemaji to jak dokazat, takze budes platit poplatek az od data kontroly, my to tak taky meliVyse poplatku zavisi na poctu zarizeni, ale jestli mas jeden pc, je to neco kolem 90-100 kc mesicne.
Díky. A neplatí se nějaká pokuta pak? Že jsem to nenahlásila hned…
Já se právě bojím pokuty, tak teď mám rádio vynuté, ale je tu hrozné ticho, nebaví mě to bez rádia ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaNovo neplatí se pokuta. Nám přišlo po 2,5 letech po používání televize že máme uhradit poplatek od doby co ji používáme (no upřímně jsme o tom televizním poplatku nevěděli
)no a manžel tam volal a ptal se jestli je nějaká pokuta když uvedeme špatně datum protože si to „nepamatujeme“ přesně a řekli že ne, tudíž jsme nahlásili že televizi máme od měsíce co nám ten dopis přišel ![]()
- Citovat
- Upravit
@SarkaNovo My taky nic neplatili. Ale nesmíš jim říct, jak dlouho rádio máš, prostě buď řekni, že nevíš nebo řekni, že máš rádio nově, oni to nemají jak dokázat a bez toho ti žádnou pokutu ani zpětný poplatek napálit nemůžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, nevim, jestli to byla pokuta, ale současný zanestnavatel dostal po kontrole k zaplacení fakturu na 1400 Kč. Soudil se s nimi a prohrál. Tam byl problém v tom, ze bývalá kolegyně podepsala kontrole nejaky formulář, ale nikdo neví, co na něm bylo. Každopádně z toho nehlaseneho radia byl prusvih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nevěděl by někdo, jak to je, když si pod pultem pouštím písničky na YouTube přes mobil?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit