Pohovor u Vodafone - v kavárně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pohovor u Vodafone - v kavárně?
Ahoj. Potřebovala bych poradit. Zhruba před měsícem jsem posílala svůj životopis do Vodafone, hlásila jsem se na pozici prodejce partnerské prodejny. Nyní mi zavolali - nějaký mladík, který se ani pořádně nepředstavil, nemluvil úplně spisovně, prý má můj životopis a jestli mám o místo ještě zájem. Řekla jsem, že ano, tak mě pozval na pohovor - v pátek do kavárny v obchodním centru, 50 km od mého bydliště. Odsouhlasila jsem to, nemám s pohovory žádné zkušenosti, ale nemám z toho úplně dobrý pocit. Je běžné, že se zve na pohovor do kavárny? Vím, že Vodafone si potrpí na určitou neformálnosti, ale u tak velké firmy bych čekala, že mě pozvou někam do kanceláře. Třeba je to úplně normální, nevím, budu ráda za každou reakci. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jacaranda já jednou dělala pohovor do drogerie taky v kavárně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je ta partnerská prodejna Vodafone v tom samém obchodním centru jako kavárna, tak by mě to až tak nezarazilo. Brala bych to tak, že odejít můžeš vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, je to právě v místě mého bydliště, obchodní centrum je od nás 50 km. Ale je pravda, že odejít můžu i tak vždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo pohovor v kavarne jsem taky mela a melo to byt na administrativni asistentku a vyklubalo se z toho obchodni zastupce nabizejici t-mobile po kramech. Takze jsem zdrhla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě taky napadlo, aby z toho nebyla nakonec nějaká jiná pozice, nechci dělat nějakého ´podomního prodejce´. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle jsem jednou dělala pohovor o O2 tak na stejnou pozici jako ty a nakonec se z toho taky vyklubal podomní prodejce, vysvětlili mi to tím že prvně se musím zaučit takhle a pak mě dají na prodejnu. Už jsem tam nikdy nešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bude nejspíš taky ono. Uvidím, ale moc si od toho neslibuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Ten pohovor by měl byt v pořádku. Zřejme se nejedna přímo o Vodafone zaměstnavatele ale partnera, který Te zaměstna. Je to tzv. Frenčiza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď budu vypadat jako pitomec, to znamená, že člověk dělá u Vodafone, ale zaměstnává ho někdo jiný? Už jsem se se slovem frenčíza setkala, ale přesně nechápu, o co jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jacaranda píše:
Ahoj. Potřebovala bych poradit. Zhruba před měsícem jsem posílala svůj životopis do Vodafone, hlásila jsem se na pozici prodejce partnerské prodejny. Nyní mi zavolali - nějaký mladík, který se ani pořádně nepředstavil, nemluvil úplně spisovně, prý má můj životopis a jestli mám o místo ještě zájem. Řekla jsem, že ano, tak mě pozval na pohovor - v pátek do kavárny v obchodním centru, 50 km od mého bydliště. Odsouhlasila jsem to, nemám s pohovory žádné zkušenosti, ale nemám z toho úplně dobrý pocit. Je běžné, že se zve na pohovor do kavárny? Vím, že Vodafone si potrpí na určitou neformálnosti, ale u tak velké firmy bych čekala, že mě pozvou někam do kanceláře. Třeba je to úplně normální, nevím, budu ráda za každou reakci. Díky.
jo, je to normální, a vodafon toto dělá, jen jsou to strašní k. o.k. o.t. i
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, může se to stát…
třeba má pobočku ve tvém městě, ale není možno udělat pohovor tam (ale nechápu, proč tě táhne tak daleko).
Také jsme dělali pohovory v kavárně, když jsme neměli zatím prostory v daném městě a přece nebudeme tahat všechny na centrálu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 píše:
jo, je to normální, a vodafon toto dělá, jen jsou to strašní k. o.k. o.t. i
Děkuju, to jsi mě uklidnila, že je to normální. Mají tedy zvláštní přístup. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jacaranda píše:
Děkuju, to jsi mě uklidnila, že je to normální. Mají tedy zvláštní přístup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit