Kurz lektora, poradíte mi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz lektora, poradite mi?
Hezky vecer holky, mam takovy dotqz, treba se v tom nektera z Vas bude orientvat a poradi mi. Umim obstojne anglicky, jsem na rodicovske s temer dvouletym prckem a chtela bych si v ramci kamaradcina pravidelneho krouzku pri soukrome MS otevrit jednou tydne dvouhodinovku doucka/klubiku vyuky anglictiny. Sama jsem v ramci materske skoly na neco podobneho chodila a ikdyz jsm si z toho odnesla jen oar slovicek, mam na to hezke vzpominky, Informovala usem se na Uradu orace, poradani kurzu je zivnpst volna, to je vse ok, nicmene ja bych si rada doplnila vzdelani fe smyslu metodiky - jak drti zaujmout atd, ale v zadne jazykive skole jse nc podibneho nenasla, tak tapu. Nevite nekfo o necem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja spis myslela vylozene jen kurz, metodiku, volala jsem napr. Do tutora, jazykova skola, tam to mivaji, ale momentalne ne, nikde jinde jsem stesti nemela. To pedagogicke minimum spociva v cem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi píše:
Co zkusit pedagogické minimum při VŠ?
napadlo mě to samé, já jej studuji, tak zakladatelko kdybys potřebovala bližší info písni mi klidně do SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekarolis nejlepsi varianta je asi fakt pedagogicke minimum, da se i dalkove. Jinak ja jsem ve stejnem oboru, mam Bc. v oboru a ted si delam mgr, prosla jsem vsechny metodicky, lingvisticky, historicky a literarni kurzy a nejvice mi stejne dala jen praxe. Pripadne pokud chces neco rychle tak dobre jsou kurzy a seminare Oxford university press, Macmillian publishing a nebo i britska centra delaji seminare. Pokud ma ten seminar akreditaci tak dostanes i certifikat o absolvovani. Jsou tam vetsinou zajimava temata, dostanes plakaty, obrazky, casopisy a dalsi materialy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit