Rady jak obnovit libido?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.9.24 21:09

Rady jak obnovit libido?

Ahoj všem,
potřebovala bych poradit ohledně problému, který mě a mého přítele už delší dobu trápí. Ztratila jsem úplně libido, vůbec nemám chuť na sex a oba nás to hrozně frustruje. Nevíme si s tím rady, proto se chci zeptat, jestli má někdo nějaké tipy nebo zkušenosti, jak pomalu obnovit chuť na sex.

Jsme spolu 4 roky a nikdy jsme neměli v sexu žádný problém. Brala jsem hormonální antikoncepci 6 let, v březnu jsem ji vysadila a přešla na antikoncepční vaginální kroužek, ten jsem ale v červenci také přestala používat. Už 3 měsíce jsem „čistá“, ale libido se mi stále nevrátilo. Přitom svého přítele pořád miluju, jen prostě nemám vůbec chuť. Momentálně zkouším Feminus, což by mělo pomoci s podporou libida, tak uvidíme, jestli to zabere.

Pročetla jsem snad všechny diskuze na toto téma a většinou ženy po vysazení antikoncepce hlásily, že se jim libido rychle vrátilo. U mě to už jsou 3 měsíce a pořád nic. Problém začal už před rokem a půl, kdy to šlo postupně dolů – chvíli to bylo v pohodě, ale pak se to zase zhoršilo.

Máte někdo zkušenosti, co by mohlo pomoct? Nějaké rady, co můžeme s přítelem zkoušet, aby se to pomalu zlepšilo? Děkuju moc za jakoukoliv pomoc nebo zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4148
1.9.24 21:55

No a nestalo se neco pred pul rokem mezi vami? Hadka, neco co beres jako vyresene, ale nekde to v tobe je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
1.9.24 21:59

Pokud bych neměla ale vůbec žádnou chuť (ani masturbace), tak bych rovnou kontaktovala sexuologa. Zvlášť pokud to negativně ovlivňuje vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15771
1.9.24 22:52
@Robin667 píše: Více

Noo, já bych řekla, že když tě chlap po celou tu dobu opravdu hodně rajcuje, tak máš na něj chuť skoro vždycky. :P
Teda pokud tě během dne, něčím fakt nena.sere. :cert: :mrgreen:

Promiň, trochu to zlehčuju. :kytka:
Je mi úplně jasný, že to musí být bez sexu celkově na houby…
Ale těžko říct, možná, že jste se už za tu dobu nabažili jeden druhého a najeli na jistý „postelový stereotyp“, který nemine žádný pár, pokud se nesnaží o nějaké to erotické zpestření ať už jakkoliv nebo čímkoliv. :P :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 06:40

Ve 36 jsem zacla brat antikoncepci. Totalne to zabilo veskere libido. Premahani, uplny odpor k tomu. Po 5ti letech jsem vysadila, pres rok uz hormonalku neberu a je to stejne. Nepotrebuji sex, nejen s manzelem, ale celkove, kdyz člověk vidi hezkeho chlapa, tak sex uplne strasak, neco trapnyho, ve filmech taky… Uz zase,, to,, nadrzenci… Hormonalni profil uplne v poradku. Nic nepredchazelo… Zadne trauma. Proste se to stalo kratce po tom, co jsem zacla uzivat hormonalku. V diskuzuch pisou, jak se po vysazeni z zen staly nymfomanky, no to fakt ne. Ale i v okoli, kdyz se bavime s kamaradkama, tak pulka ma stejny,,problém,,.

• Citovat
  • Upravit
2284
2.9.24 09:35

Otázka je, jak rychle je tělo schopné obnovit přirozené hladiny hormonů po vysazení HA. Zkuste do odeznění problémů podpořit hormony nějakými adaptogeny, třeba lněné semínko, 1 polévková lžíce drceného semínka denně, pokud máte problém, umí zlepšit i lubrikaci. Hormony porovnává také ašvaganda a wild yam. Libido ovlivňuje také testosteron, tedy dobrý je i kotvičník zemní. Můžete brát vše současně. Wild yam od ovulace po MS, ostatní 3 týdny a týden vynechat. Viditelné výsledky by měly přijít v horizontu 3 měsíců. Bylo by dobré si také nechat změřit hladiny hormonů, pak by se dalo lépe cílit na konkrétné hormony. Feminus by vám mohl pomoci, ale počítejte také nástup účinku v horizontu 3 měsíců. Jsou to byliny a ty působí pozvolna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.24 12:41

Ještě jsem přemýšlela, že bych zkusila objednat kotvičník forte v kapkách, jestli se to teda může kombinovat s Feminusem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
2.9.24 15:07

Feminus kotvičník obsahuje. Zkuste 3 měsíce brát jedno a pak teprve zkoušet něco jiného, baliny dříve nezaberou, obzvláště, pokud jde o větší problém s hormony. Relativně dobré složení co se bylin a doplňků týká má i Argin Max Forte pro ženy, ale odobně ho doporučuji pouze k nastartování chuti, neužívat dlouho a není nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí