Zapomenutá antikoncepce dva dny

Anonymní
30.8.24 12:46

Zapomenutá Antikoncepce dva dny

Prosím o radu, ve středu a čtvrtek jsem zapomenula užít antikoncepci. Pohlavní styk jsem neměla za tu dobu.
Jak si mám teď vzít prášky když jsou vynechány dva.
Příbalový leták jsem četla, ale je tam pouze zmínka o zapomenutém jednom prášku.
A dva naráz si brát asi není dobré když večer si vezmu další (v pravidelnou dobu- den Pátek)
A ještě se chci zeptat zda nebudu kvůli tomuto zapomenutí krvácet.
Prosím o radu, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
30.8.24 12:51

Ber je normálně dál a chraň se do dalšího plata i jinak. Nebo pokud to bylo poslední týden užívání tak už je neber a zapocitej je už do pauzy. Záleží co máš za antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.8.24 13:51

Jsou všechny prášky stejné nebo máš nějakou vícefázovou antikoncepci? Pokud jsou stejné, můžeš klidně udělat pauzu na ms a zbytek prášku využívat společně s platem na příští měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 13:54

@Enitka ms jsem měla minulý týden. Potřebuji teď nemít ms vzhledem k blíží se dovolené. Proto se ptám jak brát prášky zda je dobrat zpětně nebo neřešit vynechání dvou dnů a pokračovat, ale doufám že nebudu krvácet

• Citovat
  • Upravit
1173
30.8.24 13:57

Tak bych normálně pokračovala a ty dva bych už nebrala. Ale nespoléhej teď na to, že bude bránit početí, minimálně týden použij i jinou metodu, příp. abstinence :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 14:01

@Enitka ohledně styku neřeším. Spíš mi jde o to aby dovolená proběhla v pořádku bez krvácení/ ms.
Děkuju :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí