Raf-pol 2016 White Lux

34
1.8.16 12:26

raf-pol 2016 white lux

Mate někdo tento kocarek? Jste s nim spokojeni? Diky za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.9.16 14:18

Objednala jsem si ho zaplatila a kočárek nikde v neděli mám termín a doufám ze jsem nenaletela internetovému obchodu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.9.16 09:04

Dobrý den, kočárek mám a jsem spokojená. Korba je prostorná a dobře kryta. Sporťák je taky super jsem ráda že do po směru i proti směru jízdy. Autosedačka jde na konstrukci takže při rychlých nákupech ideální. Manipulace je lehká otočna kolečka jsou super ale jdou i zabrzdit aby se netočili. Taška ke kočárku je prostorná a koš pod kočárkem taky. Někdo tu psal že se mu taška trhá a koš je malý ja takový problém nemám. Je pravda že teď co mam sportak tak je ke koši trošku horší přístup ale ja se s tím poperu. Když jsem byla těhotná zamilovala jsem se do kočárku Camarelo ale musím říct že White lux je asi taková levnější kopie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.17 16:43

recenzia

Kočík som si vybrala kvôli výzoru a cene za 3 kombináciu. Nečakala som luxus, ale dúfala som, že mi kočiar aspoň počas toho ako ho bude dieťa potrebovať vydrží, no nestalo sa tak.
Autosedačka je z materiálu, v ktorom sa dieťa neskutočne potí, musím do nej používať ako podložku uterák.
Hlbokú vaničku sme nevyužívali, takže nemôžem zodpovedne hodnotiť.
Využívame športový kočík a ten je sklamaním. Strieška je vystužená len hrubšími drôtmi a tie sa asi po mesiaci pokrivili, vôbec nedržia tvar, je to doslova škaredé. Strieška sa pri vodorovnej a vlastne každej inej ako horizontálnej polohe chrbtovej opierky nedá „zatiahnuť“ stále sama padá, takže na ochranu pred slnečnými lúčmi alebo dažďom zabudnite. Nafukovacie kolesá mi na začiatku leta pri vonkajšej teplote 25 stupňov a ponechaní v aute 30 minút doslova vybuchli v kufri. Predajca mi ich síce „ochotne“ po 3 týždňoch čakania vymenil, ale keby som nemala šikovného človeka v rodine, neviem čo by som so 7 mesačným bábom bez denne používaného kočiara robila. Pôvodné kolesá sa opraviť nedali, boli celé pokrivené.
Zhrnutie: chcela som ušetriť, ale nestalo sa tak, budem musieť kupovať nový športový kočík. Určite to ale nebude táto značka. Kočiar neodporúčam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.9.17 23:14

Dobry den chci se zeptat budu kupovat kocarek white lux ale jen dvojkombinaci kde sezenu adaptery na autosedacku? Nikde nemohu dohledat:(..a bude tam pasovat jakakoliv autosedacka? Nevyznam se v tom..dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí