Rakousko v 2. trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.5.24 12:23

Rakousko v 2.trimestru

Ahoj holky,
blíží se nám léto a jako každý rok plánujeme jet do Rakouska. Budu v tu dobu v půlce druhého trimestru, ale chceme lanovkou do výšky 3000 mnm + autem do výšky cca 2500 mnm. Obojí začíná poklidne a nahoru se postupuje pomalu. Autem můžeme udělat kdykoliv zastávku a „aklimatizovat se“ a lanovka by neměla být až tak přišla, ale taky postupna. Žádnou několika hodinovou túru z rozumu neplánují (i když samozřejmě bych ráda šla na vysněný cíl 3500 mnm, ale doma si přítel klepe na hlavu. :D )

Je to bezpečné vyjet tak vysoko? Letadlem se přeci taky litá, ale tohle mi vrtá hlavou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
20.5.24 12:25

V pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
20.5.24 12:30

Já jsem trochu posera a asi bych nejela, možná se zkus radši poradit se svým gyndařem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.24 12:32

@LogLady no, to jsme dvě, proto už to začínám zkoumat teď. 🤣 Ale jako nepřijde mi to až tak šíleně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.5.24 12:35

Když budeš vnímat své tělo a nepřetěžovat se, tak úplně v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
20.5.24 12:37

@Kri.s.ty.nana my jsme byli cca v 26. Týdnu, i lanovkou na kopec, vše v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.24 12:41

@Venceslavka ahoj, a jakou výšku jste zvládli? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
20.5.24 12:41

@Kri.s.ty.nana
My měli v plánu v tomto období jet s manželem do Italie. Nic náročného, jen chození po památkách atd. V době plánování mi to přišlo OK, ale měsíc předtím jsem si to rozmyslela a skončili jsme v Jižních Čechách :D Já mám teda trochu problémy s tvrdnutím břicha atd., tak i proto jsem opatrnější. Ale i tak si vždycky říkám, co kdyby něco, byť i třeba prkotina, tak bych to nerada v tomhle stavu řešila v cizím prostředí. Takže při své povaze bych si to tam ani neužila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 15:19
@Kri.s.ty.nana píše: Více

Ano, chodila jsem po horach az do osmeho mesice, klidne kolem tri tisic. Ale ja jsem na tyhle vysky zvykla, neni to neco, co delam vyjimecne nebo jednou za rok. V tehotenstvi bych s tim asi nezacinala. :think: Gynekolog uplne v pohode.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky