Rakovina ano či ne?

Anonymní
20.10.23 12:53

Rakovina ano či ne?

Zdravím, mám dotaz.. možná hloupý.
Už par let bojuji s hemeroidy s lékařem jsem zatím nic neřešila až dneska.
Mám podezření ze bych mohla mít i rakovinu tlustého střeva.. nějaké příznaky tam jsou ale paní doktorka si mysli ze se to vše odráží od těch hemeroidu :nevim:
Každopádně moje otázka je, myslíte ze kdybych měla rakovinu ze by to doktoři v průběhu těhotenství zjistily? Kdyby byla už v posledním stadiu třeba? :oops: mam 10 měsíční dcerku tak mě zajímá vás názor.. a omlouvám se za anonym :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25094
20.10.23 12:58

Ve vašem věku je kolorektální karcinom vysoce nepravděpodobný. Jaké příznaky máte? A jak by to měli v těhotenství zjistit, do zadku vám asi nekoukali. Každopádně v posledním stádiu byste už sem nejspíš ani nebyla schopná napsat. Zajděte k proktologovi a negooglete kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 13:12

@lucad77 bolesti v podbrisku, stuzkovita stolice a krvácení.. myslela jsem třeba z krve :nevim: doktor nejsem.. zajdu si jen se proste ptám….

• Citovat
  • Upravit
10325
20.10.23 13:25
@Anonymní píše:
@lucad77 bolesti v podbrisku, stuzkovita stolice a krvácení.. myslela jsem třeba z krve :nevim: doktor nejsem.. zajdu si jen se proste ptám….

Hele to chce fakt doktora. Základ je proktolog, ten pokud bude mít podezření doporučí další vyšetření. Můžeš zkusit též komplexní rozbor krve, ideálně obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
20.10.23 13:49
@Anonymní píše:
@lucad77 bolesti v podbrisku, stuzkovita stolice a krvácení.. myslela jsem třeba z krve :nevim: doktor nejsem.. zajdu si jen se proste ptám….

Objednej se jeste dnes na proktologii, ale byvaji velmi dlouhe objednaci lhuty.
Nebo at ti pl rovnou napise žádanku na kolonoskopii.
Tohle nejde podcenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
20.10.23 13:56
@Anonymní píše:

Praktik vám může udělat test stolice na okultní krvácení a dát vám žádanku na kolonoskopii. Tím bych začala. A shánět proktologa. Ale opakuji, že rakovina tlustého střeva v mladém věku a ještě u ženy je hodně vzácná. Klidně to všechno mohou způsobovat ty neléčené hemeroidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.10.23 14:02
@Anonymní píše:
Mám podezření ze bych mohla mít i rakovinu tlustého střeva.. nějaké příznaky tam jsou ale paní doktorka si mysli ze se to vše odráží od těch hemeroidu :nevim:
Každopádně moje otázka je, myslíte ze kdybych měla rakovinu ze by to doktoři v průběhu těhotenství zjistily? Kdyby byla už v posledním stadiu třeba? :oops: mam 10 měsíční dcerku tak mě zajímá vás názor.. a omlouvám se za anonym :,(

Nevím, zda někdo z diskutujících vlastní křišťálovou kouli. Píšete, že pár let bojujete s hemeroidy. To vás ještě žádný lékař neposlal na kolonoskopii? Na vaše otázky vám odpoví pouze odborné vyšetření. Čím dříve, tím méně se budete stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
20.10.23 14:26
@LadaSva píše:
Nevím, zda někdo z diskutujících vlastní křišťálovou kouli. Píšete, že pár let bojujete s hemeroidy. To vás ještě žádný lékař neposlal na kolonoskopii? Na vaše otázky vám odpoví pouze odborné vyšetření. Čím dříve, tím méně se budete stresovat.

Neposlal, neb to s žádným neřešila. Taky nemají tu kouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.10.23 14:32
@lucad77 píše:
Neposlal, neb to s žádným neřešila. Taky nemají tu kouli.

No tak pokud měla nějaké větší problémy s hemoroidy, tak nejlépe situaci „objasní“ kolonoskopie. Tedy alespoň u mě tomu tak bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
20.10.23 23:30
@Anonymní píše:

Dráždivý trakčník? Fakt si nemyslím, že by to bylo něco horšího, úzká stolice a krvácení pravděpodobně z hemoroidů. Zajdi si k lékaři, ať se nestresuješ :hug:

• Citovat
  • Upravit
12526
21.10.23 04:58
@Anonymní píše:
Každopádně moje otázka je, myslíte ze kdybych měla rakovinu ze by to doktoři v průběhu těhotenství zjistily? Kdyby byla už v posledním stadiu třeba? :oops: mam 10 měsíční dcerku tak mě zajímá vás názor.. a omlouvám se za anonym :,(

A proč jsi se nezeptala lékaře a nebo mu neřekla všechny problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 08:13

@Evkad ale zeptala, rikala ze to mám na 99,9 % od těch hemeroidu

• Citovat
  • Upravit
25094
21.10.23 20:37
@Anonymní píše:
@Evkad ale zeptala, rikala ze to mám na 99,9 % od těch hemeroidu

No tak tomu věřte a ty hemeroidy lečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80526
21.10.23 20:42
@lucad77 píše:
Praktik vám může udělat test stolice na okultní krvácení a dát vám žádanku na kolonoskopii. Tím bych začala. A shánět proktologa. Ale opakuji, že rakovina tlustého střeva v mladém věku a ještě u ženy je hodně vzácná. Klidně to všechno mohou způsobovat ty neléčené hemeroidy.

u nás měla rakovinu tlustého střeva svobodná holka 28 let, štíhlá až hubená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
21.10.23 20:51
@stinga píše:
u nás měla rakovinu tlustého střeva svobodná holka 28 let, štíhlá až hubená

Tak jasně, výjimky se najdou. Ale prostě je to vzácnost. Taky jsem netvrdila, že to určitě není možné, ale že je to velmi nepravděpodobné. A troufám si říct, že ona mladá holka měla nějakou genetickou zátěž v rodině.

Příspěvek upraven 21.10.23 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast