Blokurima uro

17
20.10.23 01:10

Blokurima uro

Zdravím, užívám blokurinu uro…jenže mi nepomohla. Každý si to chválí. Jela jsem podle schématu. Ptři sprchování se mi do pochvy tam dostane stolice a hned to cítím…mám i čípky antibiotka. Vůbec to nezbralo…Má někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4368
20.10.23 01:36

A na co ji vlastne beres? pises o gynekologickych potizich, ale blokurima pomaha chranit mocove cesty (bakterie se hur uchyti a jsou snadneji odplaveny pri moceni)
rozhodne bys ale mela zmenit zpusob sprchovani kdyz si pri nem zanasis stolici do pochvy (bidet?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.10.23 01:44
@maminaAJ píše:
A na co ji vlastne beres? pises o gynekologickych potizich, ale blokurima pomaha chranit mocove cesty (bakterie se hur uchyti a jsou snadneji odplaveny pri moceni)
rozhodne bys ale mela zmenit zpusob sprchovani kdyz si pri nem zanasis stolici do pochvy (bidet?)

Jo, i na močák…bidet jsem taky zkoušela. Uz nevím co dělat. Nikdy jsem s tím problémy neměla. Ted vlezu do sprchy a je to. I vlhčené ubrousky mám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4368
20.10.23 08:33

Tvuj problem bude asi vetsi (resis s lekari? napr gyndou, urologem? snizena imunita po ATB?), ale zkusim pripomenout zakladni preventivni pravidla co rizika snizuji

da se to shrnout byt v teple a vetrat, na urologii jsem kdysi dostala seznam 20 rizik, zkusim vzpomenout, urcite neco s toho znas

vzdusne spodni pradlo prirodnich materialu (doma trebas naostro, nekdo doporucuje kapnout tea tree, prirodni desinfekce), bacha na praci chemii (parfemovanou)
neprochladnout, hodne pit
vyhybat se rizikovym praktikam v sexu, vycurat po
dodrzovat primerenou hygienu (prilis machani ve vode kuzi oslabuje a vysusuje), pozor na intimni kosmetiku (idealne zadna, nebo specialni intimni, zadny bezny ubrousky) (zadny klasicky bidet, ten oplachuje od zadecku dopredu, sprska zasadne odpredu dozadu, okamzite opatrne susit zvlastnim rucnickem ci fenem)
v jidle zadne cukry a omezit bile pecivo, korenene, alkohol
omezit dlouhe sezeni
zdravy zivotni styl a omezit stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
20.10.23 13:15
@krissten píše:
Zdravím, užívám blokurinu uro…jenže mi nepomohla. Každý si to chválí. Jela jsem podle schématu. Ptři sprchování se mi do pochvy tam dostane stolice a hned to cítím…mám i čípky antibiotka. Vůbec to nezbralo…Má někdo zkušenosti?

Hele a jak se sprchujes? Resp, ty mas stolici nekde venku na kuzi jako ze se spatne utiras po velke? Nebo ty si nejak sahas dovnitr?
Nemuze to byt z neceho jineho? Uplne si neumim predstavit, jak se ti stolice dostane dopredu k pochve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4368
20.10.23 17:03
@Bambule33 píše:
Hele a jak se sprchujes? Resp, ty mas stolici nekde venku na kuzi jako ze se spatne utiras po velke? Nebo ty si nejak sahas dovnitr?
Nemuze to byt z neceho jineho? Uplne si neumim predstavit, jak se ti stolice dostane dopredu k pochve…

tomu taky uplne nerozumim… bud v te sprse prochladne nebo si to mezinozi umyva spatnym smerem? a po vykonani potreby?
nebo uz ani nevi cim to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.10.23 11:11

Blokurima pomáhá preventivně. Při potížích už nepomůže. Je potřeba ji brát dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
22.10.23 13:03

Jako dlouhodobý letitý! Urologický pacient vím hodně… zaprvé je potřeba mít hotové stěry! Ze všeho! z močové trubice a z pochvy na veškeré pohlavní nemoci, i ureoplasma hlavně a chlamydie.Bez toho se nehnes.Jen moc nestačí…pokud ses přeléčena, tak vydrž léčba dobíhá tak ještě klidně 14 dní… můžeš cítit obtíže…pokud ty stěry veskery nemáš… nepomůže ti urina ani nic jinýho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4368
22.10.23 14:23
@Wilík píše:
Jako dlouhodobý letitý! Urologický pacient vím hodně… zaprvé je potřeba mít hotové stěry! Ze všeho! z močové trubice a z pochvy na veškeré pohlavní nemoci, i ureoplasma hlavně a chlamydie.Bez toho se nehnes.Jen moc nestačí…pokud ses přeléčena, tak vydrž léčba dobíhá tak ještě klidně 14 dní… můžeš cítit obtíže…pokud ty stěry veskery nemáš… nepomůže ti urina ani nic jinýho!

jj, tady to vypada na rozsahlejsi problem nez jednorazovy zanet mocove trubice trebas po zapareni spodku (letos dlouhe horke leto), taky se mi povedlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí