Jak snížit horečku?

Anonymní
19.10.23 21:22

Jak snížit horečku?

Ahoj,
Už 2 dny se trápím s kašlem. Nic strašného, byla jsem doteď docela v pohodě. Najednou měřím teplotu a mám 38. Tak radši premerim 37,8 ° C. Zítra mám ale důležitou akci, na kterou potřebuju být. Nechci nakazit ostatní, ale zároveň nemůžu zůstat doma. Počítá se se mnou a neobejdou se beze mě😕. Máte nějaké rady, jak do zítřka horečku snížit? Potřebuju být v pohodě, díky :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7950
19.10.23 21:28

Tak do zítra se zřejmě nevyléčíš. Jestli máš něco co nemůžeš odložit, tak si vezmi ráno paralen (pokud budeš mít zvýšenou teplotu) Pár hodin ti bude lépe. Nevyléčí Tě to, ale budeš schopná fungovat. Ale je možné, že ráno budeš bez teploty, ráno bývá teplota nižší než večer a jestli máš jen lehčí virozu, tak ráno můžeš být relativně fit. Ještě můžeš zkusit vzít vitamín C a zinek, to může zkrátit dobu nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22488
19.10.23 21:29

Paralen grip, horky napoj. To zabere. Ale takova pekna horecka ti spali bacily a z kasle se dostanes lip. Nakazliva taky budes, coz je bezva na takove akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
19.10.23 21:35

Prosím tě aspoň měj zítra respirator, když už seš tak nepostradatelná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
19.10.23 21:41

Tím, že srazíš horečku se neinfekční nestaneš, naopak. Horečka urychluje ničení virů. Když už tam nutně musíš být, tak aspoň ten respirátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.10.23 21:46

No tak jasne ze vsechny pekne nakazis.

Abys fungovala, tak se narvi Coldrexem a Ibuprofenem dohromady, to je takova chutovcicka. Experti to jeste zapijou vodkou.
Ale tvoje telo ti to pak v budoucnu hezky vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.10.23 21:48

Jinak ja v takove situaci beru 5000 mg cecka, 50 zinku, horke caje s medem, umi to zabrat ale spis v horizontu dne-dvou, ne do rana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.23 22:56

@Jahru S rouškou samozřejmě počítám, zas nemám potřebu lidi nakazit. Jde mi spíš o to, abych byla aspoň schopna fungovat tak, aby to na mě při nejlepší nebylo nijak poznat. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex