Špinění místo MS, zimnice a nevolnost

Anonymní
19.10.23 12:46

Špinění místo MS, zimnice a nevolnost

Ahoj holky. Dnes mám 3 dny zpoždění, od rána ale slabě špiním. Mám vložku a na vložce jen 2 malinké červené kapičky, když se utírání po WC, tak papír vždy trošku červený. Každou chvíli cítím, že ze mě něco teče, tak si říkám, že to už určitě začalo a nic, asi jen výtok, protože stále jen ty 2 malé kapičky… K tomu se mi trošku motá hlava a hlavně mě popadla šílená zimnice. Těhotenství mě napadlo proto, že jsem v pátek měla slabounké krvácení, opravdu trošičku krve na toaletním papíře a ten den jsem měla i píchání v pravém podbřišku, tak jsem si říkala, jestli to nebylo zahnízdění. S tou MS jsem to tak nikdy neměla, vždy se mi hned rozjela ve velkém, žádné špinění před ní.. teď se klepu zimou přitom nejsem ani studená :think:
Děkuji za odpovědi všech, za zkušenosti a hloupé komentáře si nechte pro sebe
PS-test si udělám zítra, pokud se to tedy nějak nerozjede :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
19.10.23 16:41

Taky to může být potrat, nechci strašit. Ale takhle na začátku o žádné velké krvácení nejde, ale špatně ti být může. Já potratila samovolně v 11tt a zimnici jsem měla taky. Tu jsem teda měla i po porodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.23 16:57

@xxprincesscz taky mě to bohužel napadlo… Ale žádné velké bolesti nemám, jen za celý den na vložce malé kapičky krve, a na toaletním papíru krev pokaždé.. tak uvidím zítra, možná se to rozjede…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex