Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky to může být potrat, nechci strašit. Ale takhle na začátku o žádné velké krvácení nejde, ale špatně ti být může. Já potratila samovolně v 11tt a zimnici jsem měla taky. Tu jsem teda měla i po porodech.
@xxprincesscz taky mě to bohužel napadlo… Ale žádné velké bolesti nemám, jen za celý den na vložce malé kapičky krve, a na toaletním papíru krev pokaždé.. tak uvidím zítra, možná se to rozjede…
Ahoj holky. Dnes mám 3 dny zpoždění, od rána ale slabě špiním. Mám vložku a na vložce jen 2 malinké červené kapičky, když se utírání po WC, tak papír vždy trošku červený. Každou chvíli cítím, že ze mě něco teče, tak si říkám, že to už určitě začalo a nic, asi jen výtok, protože stále jen ty 2 malé kapičky… K tomu se mi trošku motá hlava a hlavně mě popadla šílená zimnice. Těhotenství mě napadlo proto, že jsem v pátek měla slabounké krvácení, opravdu trošičku krve na toaletním papíře a ten den jsem měla i píchání v pravém podbřišku, tak jsem si říkala, jestli to nebylo zahnízdění. S tou MS jsem to tak nikdy neměla, vždy se mi hned rozjela ve velkém, žádné špinění před ní.. teď se klepu zimou přitom nejsem ani studená

Děkuji za odpovědi všech, za zkušenosti a hloupé komentáře si nechte pro sebe
PS-test si udělám zítra, pokud se to tedy nějak nerozjede