Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děvčata mám prosbu…rok se snažíme o 4 dítě nedaří se. Teď mému muži zjistili rakovinu prostaty. Mohlo to být tím? Já jsem dle všeho byla v pořádku. Druhá otázka, prosím pokud někdo zažil. Muže čeká odstranění prostaty, nevím co nás čeká…budu ráda za jakoukoli zkušenost, moc děkuji, držte nám palce prosím ![]()
@Venuše28 Ahoj tchan je asi 3 roky po odstraneni prostaty, pred operaci mu bylo doporuceno zamrazeni spermatu pokud by chtel jeste deti, coz tedy uz nechtel, ale je bez erekce, je mozne ze se treba obnovi, ale spise to vypada, ze ne, ale tak u kazdeho to muze byt jinak
@Vasule86 moc ti díky za informace, počítám s tím, že tonebude snadné…
@Venuše28 hlavne at se manzel uzdravi a pak uvidite, preju brzke uzdraveni ![]()
@Vasule86 píše:
@Venuše28 hlavne at se manzel uzdravi a pak uvidite, preju brzke uzdraveni
Díky moc…je to rána z čistého nebe. Šel jen na prevenci a bum…čeká ho operace, odebrání celé prostaty… Vůbec nevím co mám čekat…jsem vděčná za každou zkušenost. Alespoň teoreticky se snažím připravit.
@haklstanislav ahoj, promin ctu az ted.Je zdravy, operace probehla dobre, jen jako chlap uz vubec nefunguje.Je to stres a zkouzka pro nas oba.
Dobrej, špatně se mi o tom mluví, ale byla mi prokázána rakovina prostaty, léčbu podstupuji. Kdesi jsem ale slyšel o nějakém doplňku či přípravku podporu boje proti rakovině, nicméně si nemůžu vzpomenout na název, tak píšu jestli někdo o něčem nevíte, nebo neužíváte? Děkuji.
@PetrDok Je toho asi víc, můj děda si vyráběl fénixovy slzy, bohužel zemřel dřív, než by mohly prokázat účinek (přišel na ně až v hodně pokročilém stádiu). Dva roky zpět mi zjistili rakovinu děložního čipku, na léčbu jsem nenastoupila (krom operace), fénixovy slzy užívám a nikde žádný nález
Anonym snad pochopitelný.
@Venuše28 píše:
@haklstanislav ahoj, promin ctu az ted.Je zdravy, operace probehla dobre, jen jako chlap uz vubec nefunguje.Je to stres a zkouzka pro nas oba.
Je potřeba se s tím smířit, po odstranění prostaty nelze očekávat, že by muž fungoval. Je nutno uvědomit si, že bez odstranění by pravděpodobně zemřel.
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro neplodnost, reprodukční genetiku a zachování plodnosti na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Poradna je pro registrované uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()