ICSI Olomouc - zkušenosti, cena...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
458
27.7.16 13:59

ICSI Olomouc- zkušenosti, cena...

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké mate zkušenosti s ICSI někde v Olomouci, kolik jste zaplatili, jak dlouho to trvalo atd.? Nás to pravděpodobně čeká z duvodu imunologicke příčiny- přítel si tvoří protilátky proti spermiim :( Zatím to ještě zkousime přirozenou cestou, ale nevypadá to moc nadějně, tak je načase to někam posunout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8841
27.7.16 18:50

@Babet-ka záleží ktere centrum si vybereš. Pokud vím, tak v Olomouci by měly byt tři centra - i v clinic, repromeda a ve fakultní nemocnici. Cena a delka pak záleží na konkrétním centru, kazde má ceník na netu, no a taky na zvolenem protokolu. My máme za sebou ivf s icsi ve fakultce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.7.16 12:59

@JanduleD Děkuji moc za odpověď, mohu se tedy zeptat, proč jste si vybrali prave fakultku? Kolik vás to celkem stálo a jak dlouho to trvalo? A jak jste byli spokojeni? Zatím spis tak shromažďuji informace, abychom tím pak neztraceli čas, pravděpodobně nás to nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
28.7.16 13:55

@Babet-ka my do fakultky přešli z jiného car, chodili jsme ve Zline. Ve fn jsme byli na dva pokusy, vyšly oba ale po prvním jsem potratila a z druhého pokusu kazdym dnem čekáme mimco. Šli jsme tam jednak po pozitivních ohlasech, proti Zlínu poloviční ceny a do ničeho tam nenutí. Pokud je to jen trochu mozne, tak se snaží léčit nebo zkusit iui. Jinak cena je podle vybranych nadstandartu, právě icsi je nadstandart. Za první pokus jsme platili kolem 12000 a mel i jsme icsi a prodlouženou kultivaci. U druhého totez a k tomu primo vision, kdy sledují embryjka v inkubátoru a mají z cele doby záznam, to jsme platili kolem 17000. A na léky ve fn do 2250 jednotek nebyl doplatek. Samotný ivf trvalo něco přes měsíc. Ale u nás se po příčině neplodnosti nepatralo, nepotřebovali jsme vyšetření, muž je po onko léčbě neplodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.7.16 14:34

@JanduleD Tak to vám moc gratuluji! To je příjemné slyšet takový pozitivní výsledek :) U nás zjistili partnerovi tvorbu protilátek proti vlastním spermiim, momentálně máme dvouměsíční pust, partner bere léky a v dalším cyklu bychom to měli v den ovulace zkusit. Zatím jsem ale nikde nenašla, ze by se imunitu někomu takto podařilo obejít, takže moc nepočítám s tím, ze by to vyšlo a hledám, co dal… Tak děkuji za informace a přeji mnoho radosti s budoucím malým prďolou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
28.7.16 15:46

@Babet-ka tak jestli bere nějaký prednison nebo něco podobného, tak to snad pomůže. Držím palce, aby jste se pokud mozno ivf vyhnuli a vyšlo to prirozene :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
31.7.16 19:38

@JanduleD Ahoj,jsme na tom stejně jako Vy. Manžel ma po onkolečbě azoospermii.Vy jste využili dárce nebo zkoušeli chirurgický odběr spermií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
31.7.16 19:59

@HankaS82 ani jednu možnost, manžel prošel léčbou od srpna 2014 do srpna 2015, tak jsme meli zamrazene spermie vlastni. Ale do mesa /tese bych nešla. Jednak výsledek nejisty a hlavně nám na onkologii vysvětlili, že pokud se tvorba spermií neobnovi, tak jsou spalene ty gonady kde se spermie tvoří. Jak dlouho máte po léčbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
31.7.16 22:43

@JanduleD můj je po léčbě 17let. A za celou dobu se spermiogram nezměnil. On si bohužel v té době zamrazit nenechal. V CAR nám TeSE doporučili, ale nám to právě přijde jako vyhozené peníze. V Pronatalu chtějí 20tis.Ale vypátrala jsem, že právě v Olomouci to fakultka dělá v rámci pojištění. Tak o tom uvažujeme. Jenže jsme z Teplic.Tak je to takový složitý. Rozhodneme se až bude mít manžel po urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
1.8.16 07:54

@HankaS82 zkuste popatrat jestli to nedělají i blíž, protoze cena za převoz je silena. Nám spermie prevazeli ze Zlína do Olomouce a zírala jsem 8o a jestli by vás dárce nevadil, tak bych raději volila tuto variantu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
1.8.16 16:51

@JanduleD propátrala jsem snad celou republiku a nejlevnější jsem našla Praha Motol, tam to dělají cca za 10tis.Jsem přemýšlela zda by bylo reálné udělat vše v OL. Dokonce jsem jim i psala, ale odpovědi jsem se nedočkala. Dárce by nám nevadil, tak se 19.8 rozhodneme dle výsledků urologa.To čekání je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
22.2.20 17:29

ICSI

Dobrý večer kolik stojí vpich jedné spermie do 3 oocytů v Olomouci děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
22.2.20 17:41

@Andílek strážný 8550Kc stačilo otevřít ceník. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
22.2.20 18:24

@HandulkaK a ta cena je kde v Olomouci jako za vpich jedné spermie do 3 oocytů je jako ta cena jo já mám ceník ale jiný tato částka je u vpichu jedné spermie do 6 oocytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
22.2.20 18:34

@Andílek strážný mají to v ceníku na internetu. Stačí to otevřít. ;)
Cena je stejná, ať mas tři/čtyři/pět/ nebo šest. Pořad to bude 8550kc pokud by jich bylo víc tak se pak připlácí.
A picha se do každého oocytu jedna. ;)
Plus budeš platit přípravu spermatu na ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí