Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@ChantallGarsia píše: Více
Minulý rok ti bylo 17
https://www.emimino.cz/…ohlo-531453/
@pikola píše: Více
Ne není. Účet používáme se sestrou a i moje mamka😊
Já bych to spíše otočil. Je málo servisů, které se umí o tyto vozy starat a díky tomu se každou chvíli něco pokazí a pořád se jezdí po servisech. Najít kvalitní servis, to je základ spolehlivosti.
Já miluju klasický offroady a to už devadesátých let, kdy to ještě byly čistokrevný teréňáky. Nikdy jsem si ho ale nepořídila i když mi ho manžel nabízel. Je to právě kvůli nákladům na opravy. To se prostě nedoplatíš. Teď mám takový kompromis a to VW Tiguan 4×4 TDI a jsem spokojená. Naprosto tě chápu, ale pokud nemáš finance na nový nebo nevlastníš autoservis, tak budeš vydělávat jen na to auto. Jinak bych šla spíš do Toyoty.
@Doctus píše: Více
Hele doktore, nepodceňuj ženský, ju? Můj sen je Tatra813, když už se teda podivuješ nad tou velikosti.
@ChantallGarsia
Pokud byste váhala mezi Ranger Roverem a BMW, tak určitě BMW. BMW má i lepší zpracování interiéru, technologie atd. Ze zakoupeného Range Rovera by měl nejspíše největší radost majitel servisu, neboť byste tam mohla být trošku častěji.
U těch velkých aut bych se osobně bál, že při jízdě ve městě přehlédnu dítě apod., Raději mám „placetější“ auta.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
No jo, spotřebu to má…… ![]()
Ale je to STROJ…..
Jsem tím jela jako spolujezdec minulý týden s kolegou a teda parkovat a couvat bych s tím nechtěla ani za zlaté prase a žere to i trávu podél cesty
takové auto chápu snad jen někde v horách nebo těžším terénu…
Range Rover je super auto a sny se prostě mají plnit.
Já třeba jednou plánuju kabriolet.
Ale určitě je potřeba počítat s tím, že provoz a servis nejsou zrovna levný. Za mě bych si nejdřív zjistila, jestli máš v okolí autorizovaný servis a jak se pohybujou ceny oprav, aby tě to pak nepřekvapilo. Taky je dobrý promyslet spotřebu a celkový náklady, ať to celkově dává smysl, je to promyšlené…
A určitě bych s epodívala i na pojištění – povko, havko zvlášť u takového auta. Ať to má dobrý krytí, asistenční služby. Dá se to rychle porovnat třeba přes ušetřeno. cz. Zároveň ta cena asi nebude úplně nízká, u toho havka - takže pokud nemáš dost bonusů, mrkni i na možnosti telematiky.
Mohu napsat soukromě, není jich v ČR moc, tak bych nerada aby mě někdo poznal
@Baru11
Kabriolet má spoustu nevýhod, byť chápu nadšené motoristy, ale prozření je pak někdy bolestné.
Zavazadlový prostor je menší a méně praktický než u kupé, dříve nebo později začne do auta zatékat, péče o interiér je náročnější, aerodynamický hluk při větších rychlostech neodstraní ani Pán Bůh, spádový ORL lékař se stane osobním přítelem, jízda v létě je trošku opruz (rozpálené sedačky i volant, nutnost používat opalovací krém aspoň na obličej, stání v koloně se podobá kremaci atd.).
@Doctus píše: Více
Jednou jsme měli na dovolené půjčený kabriolet a na řecké léto opravdu nic moc.
Jinak my jsme doma “tým” BMW už x let. Jednou jsme o Range Roveru taky uvažovali, ale docela jsme se báli toho servisu. My už u BMW máme v servisu dos nadstandardní vztahy a musím říct, že to fakt hrálo roli u rozhodování. A zas jednou bude mít servis možnost se předvést: manželovi včera v zatáčce protijedoucí auto zrušilo zadek u x6 ![]()