Range Rover-vyplatí se?

26.9.25 19:26

Range Rover-vyplatí se?

Zdravím chci se zeptat jaký máte názor na range rover a jestli se vyplatí? Uz od malička jsem snila si takové auto pořídit a teď nastal čas kdy se rozhoduji zda koupit nebo ne (nemam v planu kupovat uplne nové auto) a slyšela jsem na tyto auta dost negativních recenzí. Tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti. Dekuji😊

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
822
26.9.25 20:06

Myslíš od land rover?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36165
26.9.25 20:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.9.25 21:00

V 18 si kupovat fungl nový a hned takový velký :nevim: už máš řidičák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
26.9.25 21:00

Je já tam nedopsala defender, který je nejžádanější u těchto aut jde hodně o motorizaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 21:06
@Jiřina a píše: Více

Ano mam v planu koupit nejspíš Range Rover Sport 3.0 SDV6 4×4
2015 225 kW nafta 175 490 km
A nebo

Land Rover Evoque 2.2d 4×4
2014 140 kW nafta 70 721 km

Jen jsem slyšela ze pravé dost lidi s tím furt chodí do servise ze se vždy něco pokazí a ze je nespolehlivé atd. Tak nevím jestli si nechat “zajít chuť” nebo to zkusit 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 21:08
@pikola píše: Více

Psala jsem ze nechci kupovat nové auto🤦🏽‍♀️a neni mi 18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
26.9.25 21:09

@ChantallGarsia a co BMW x7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 21:11
@Jiřina a píše: Více

To je taky moc pěkné Urcite popřemýšlím. Nebo nevíte jaký range rover koupit? Aby se fakt vyplatilo..přeci jen ten range rover bych si přála více nebo jsem přemýšlela ještě nad BMW x6 měl ho znamej a taky se mi moc libi😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.9.25 21:20

Ja osobne nemela, ale co mam znamy tak pokud nejsi ok s penezma, tak ne. Kazda oprava stoji dost penez, to stejny servis atd…taky se tam casto neco rozbiji, i kdyz auto neni stary…mluvim za 3 majitele techto aut. Ale taky mam jednu znamou a ty s tim problem nemeli.Ale jak jsem psala, jen ten servis, nebo treba vymena pichleho kola je vic nez za ford nebo opel apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
26.9.25 21:20

Jinak mě se ten Rr sport líbí je to 4×4 šestiválec má drahé Opavy a velikou spotřebu soused si hodně si stěžoval na elektroniku… Chce to servisní knížku a dobrou kontrolu před koupí zejména při studeném startu
Ale tak kdo chce opičku musí mít na banány. Osobně bych do toho asi nešla je ale pěkné a luxusní to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
26.9.25 21:24

Range Rover nemá zrovna štítek vysoké spolehlivosti. Volil bych raději nějakou německou automobilku.

Proč chce žena tak mohutné auto? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.25 21:34
@Doctus píše: Více

Jako malá kdyz jsem odcházela ze školy jsem vždy tiše záviděla těm dětem které ze školy vozili rodiče v těchto autech tak jsem se do nich nějak zamilovala a věděla jsem uz od malička ze chci velké auto a pak sem několikrát viděla range rover a věděla jsme ze to je ono😁 pak u známého bmw x6 a teď je muj favorit porad range rover kdyz ne půjdu do toho bmw jen pravé nevim jestli ten range rover ano nebo ne. Ze opravy budou dražší je mi jasné spis mi jde o to ze jsem slyšela od dost lidi ze to je pro ne to auto peklo ze s tím musí do servisu neustále ze to je nejhorší auto co si mohli koupit atd tak nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
26.9.25 21:46

@Doctus Žena chce mohutné auto vysoce pravděpodobně ze stejného důvodu jako libovolný muž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.25 22:11

Já ti fandím. Já zase chtěla vždy červené a sportovní auto, tak jsem si letos udělala radost… jsem spokojená… ale já mám nové a v záruce, takže zatím opravy na 5 let neplatím. Taky jsem o něm dlouho snila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel