Ráno krev ve 13 tt

Anonymní
21.6.17 09:47

Ráno krev ve 13 tt

Ahoj, omlouvám se za anonym, aale nechci aby známy věděli o tehotenstvi.
Ráno jsem se probudila a zakašlala. Tím tlakem jak jsem kašlala jsem cítila jak ze mě „něco“ teče. Letím ma wc a na kalhotkách i papíře krev. Ale ne jasně červená, čerstvá, spíš jakoby světle hnědá. Hrožně jsem se lekla jde o mé 2 těhotenství a v prvním bylo vše úplně v pořádku. Dnes jsem měla jít na screening, tak jsem vypálila k Dr. s tím, ze jdu dřív, kvůli krvácení. Než jsem dojela k dr. Krvácení přestalo.
Dr. vše odkontroloval, miminku bije srdce, podle všech testu je v pořádku, hematom nemám a neřekl mi odkud se krvácení vzalo.
Mam nařízený klid, ten samozřejmě budu dodržovat, jen me zajímá stalo se to někomu? Cim to muže byt?? Přijde mi divné, ze kdyz je vše Ok tak jednorázové zakrvácím ještě takovou hned oranžovou krvi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
21.6.17 09:50

Pokud není krev jasně ruda, tak se nejspíše jednalo o drobnou srazeninu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
21.6.17 09:52

Nebo mohlo jít i o prasklou cévku v pochvě, na čípku, v těhotenství je všechno překrvené a kašel může vyvolat velký tlak, mě zase vyvolával bolesti a tvrdnutí břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 08:54

Od doktora po druhe

Dobré ráno, právě jsem se vrátila od doktora podruhé. Samozřejmě se stejným scénářem. Ráno vstanu a než dojdu na wc tak krev - celkem dost, tmavá.
Než jsem dojela k lékaři zase to přestalo a jen špinění.
Mam mít klidový režim a nestresovat se, mimco je zatím v pořádku. Cim to krvácení je vyvolané mi ale neřekl. Nesetkal se s tím někdo? Fakt mam strach :(
Samozřejmě jsem se vystresovala tím jak špatně můžou taková tehotenstvi dopadnout :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky