Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
menstruaci jsem dostala o 7 dní později. Předtím jsem měla pořad lehké křeče v podbříšku. Na testu byl několikrát duch v pondělí jsem byla na krvi to mi vyšlo hcg 1,2 a pak jsem to dostala. Normálně to mám 4-5 dní teď jen 3 dny a po ms jsem si dělala test ráno negativní a večer tohle a čárka je silnější než byla předtím. Co myslíte? Dekuju ![]()
Na ty fotce to vypadá jinak než reálně to je ještě výraznější čárka.
Prošla jsem si je někdo řekne, že jo někdo, že ne. Sestřička na gynekologii říkala ať se zastavím na vyšetření.
@viktoriek12 reknu ti to takhle, ikdyby to tehotenstvi bylo, na gynde rozhodne nic nepoznaj. Tehotenstvi dokazou rozeznat az s HCG 1000, ty mas 1,2, coz je normalni hladina v tele kazdy zeny. Ale nadeje bych si nedelala, na tech mama testech je to vic jak rok normalni jev, ikdyz tomu verit nechces. ![]()
Tenhle tyden jsem si delala mamatest. Jeden test negativni a druhy s carkou jako ty. Koupila jsem si dalsi znacky a vsechny negativni. Mamatest je posledni 2 roky hroznej shit, zbytecne utracene penize
@viktoriek12 píše:
Ahoj holky,menstruaci jsem dostala o 7 dní později. Předtím jsem měla pořad lehké křeče v podbříšku. Na testu byl několikrát duch v pondělí jsem byla na krvi to mi vyšlo hcg 1,2 a pak jsem to dostala. Normálně to mám 4-5 dní teď jen 3 dny a po ms jsem si dělala test ráno negativní a večer tohle a čárka je silnější než byla předtím. Co myslíte? Dekuju
Tři dny jsem měla dost křeče v břiše a průjem, raději jsme jeli na pohotovost - neděle, člověk nikdy neví. Nejdřív krev, pro sichr i HCG, že podle krve kdyžtak pak rentgen (po vyloučení těhotenství). HCG bylo 2, takže to je fakt nic.
Máš to negativní a Mamatest nekupuj
@Dahlia0409 je to zbytecny, mysli si, ze tehotna je. Nechapu smysl diskuze.
@DandátkoP píše:
@Dahlia0409 je to zbytecny, mysli si, ze tehotna je. Nechapu smysl diskuze.
Taky netuším, asi zase lovkyne, která vše vidí a my jsme zase slepý ![]()
@Dahlia0409 píše:
Taky netuším, asi zase lovkyne, která vše vidí a my jsme zase slepý
Zrovna dneska tu je diskuze, kdy ma zakladatelka vlozeny telisko, HCG z krve negativni a fakt nizky i a na mama testu skoro dalnici. ![]()
@viktoriek12 píše:
Tak jsem asi slepá já:)
Kolik těch testů denně děláš?