Rasa štěňátka

7
14.12.23 12:39

Rasa štěňátka

Dobrý den, nevěděli by jste někdo co by mohlo být tohle štěňátko za rasu? Podle majitelů má být údajně labradorskýretrívr. Mě to osobně moc nepřijde. :roll: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.12.23 12:59

@Týnuš1 nějaký vestaj. Rasa se dá určit pouze dle pp. Z tohoto může vyrůst cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.12.23 13:02

Co má napsané v PP? Jestli nemá PP, je to vorisek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.12.23 13:09

Černé štěně s pp. Pokud majitelé nevidí rozdíl, měli by si zajít na oční. A doufám, že zas někdo nekoupil vořecha za x tisíc a podpořil množku… Ale vzhledem k tomu, že to štěně vydávají za labradora si moc naděje nedělám. (A tím neříkám nic proti křížencům, kdyby se toho chtěl někdo chyta. Sama mám doma jen vořechy, ale adoptované…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12889
14.12.23 13:09

Neco z labradora tam byt muze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21067
14.12.23 13:13
@Týnuš1 píše:
Dobrý den, nevěděli by jste někdo co by mohlo být tohle štěňátko za rasu? Podle majitelů má být údajně labradorskýretrívr. Mě to osobně moc nepřijde. :roll: Děkuji

Se podívej do průkazu původu. Pokud jej nemáš, tak je to kříženec alias vorech a může tam být absolutně cokoliv. Ale jelikož majitelé ví kulový, tak ty taky, stejně jako my tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
14.12.23 13:22

Moc úzká morda a i ťapičky mi přijdou ne moc velké, hádám, že to bude i menší, než labrouš. Ale někdy to nějakého labradora potkat mohlo :D Věřím ale, že to bude hezký hafan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
14.12.23 13:23

Pokud neni s prukazem puvodu, tak to muze byt kdeco, ale jako krizenec pripominajici labradora mi to teda neprijde. Pokud chces labradora, projdi si chovky, podivej se na planovana spojeni, vysetreni rodicu (klouby!, PRA a podobne), bez se k chovateli podivat a vubec podstupuj zodpovedne. Koupit si labradora bez PP je asi stejne rozumne jako jit na vietnamskou trznici a kupovat si tam za drahe penize iPhone. A podivej se do historie diskuzi, nedavno tu jedna na tema stene labradora byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.12.23 13:25

Je to krásný voříšek. Já bych ho brala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
14.12.23 13:32

@Týnuš1 To nebude rasa. To bude krizenec labradora mozna s nejakym dalsim krizencem ovcaka z pateho kolene.

• Citovat
  • Upravit
6881
14.12.23 13:37

Klasický vořech. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.12.23 13:38

Labrador to určitě není, je to voříšek. Ale kříženec labradora by to být mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
14.12.23 13:39

Labrador to bude, ale s něčím namixovany. Podle tlapek bych tipla nějaké bull plemeno. Ale je pěkný, to zase joooo :)

• Citovat
  • Upravit
3089
14.12.23 13:46

Něco z Labradora mít může, ale čistý určitě není. Je to prostě kříženec :think:
My si brali v únoru štěně. Měli tam úplně takové stejné černé. Pak stejné hnědé. Černé dlouhosrsté a jedno zlaté dlouhosrsté. Toho jsme si vzali my.
Fena je mix. zlatého retrívra s něčím menším, pes dobrman s něčím menším. Náš pes vypadá jak zakrslý retriever. Má 15 kilo.
Chlapa sestra si brala fenku ze stejného vrhu. Hnědou, krátkosrstou a teď má 8 kilo a vypadá jak přerostlý ratlík :lol: A to dlouho vypadali dost podobně, i stejně velcí byli. Jen náš v pubertě dost zmohutněl a ta jejich zůstala zase hodně štíhlá a rostly jí jen nohy :lol:

Celkem by mě zajímalo, jak vypadají ta ostatní štěňata, měli jich dohromady 15 8o :lol:

Takže z toho může vyrůst naprosto cokoliv, pokud to nemá papíry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
14.12.23 13:51

Jasně takže z rotvajlera vyroste pudl neboť nemá pp :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...