Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Muze to byt oboji. Chapu to spravne, ze nema doma kocici toaletu?
@Lendava Nemáme, nikdy jí nepotřebovala, vždy si šla k oknu a to bylo znamení, že chce ven. Za ty dva roky se tu ani jednou nepočůrala až teď.
@Anonym23458 určitě pořiďte kočičí wc a dejte ho na místo, kam chodi teď. Vyřeší to problém
Poridte ji urcite kocici toaletu, to, ze kocicka moci bokem na podlahu znaci, ze neco neni v poradku. Muze byt prochlazena a nevydrzi, nemusi pro ni byt komfortni mocit v zime do snehu (pro koho by bylo) a ukazuje vam, ze je to pro ni problem.
Kazdopadne je v nekomfortni zone, kocka je cistotne zvire, coz vam dokazuje chozenim stale na stejne misto. A to kocky fakt tvrdou dlazbu nepreferuji.
Vsechny vicemene venkovni kocky v okoli maji doma sve WC.
A na velkou chodí kam?
co znamená „poslední dobou“?
veterinář ani zhruba neodhadl věk?
pokud nijak jinak nechřadne, jí, pije a je vitální, tak se jí asi nechce do sněhu, což chápu.
kočičí wc jí pořiďte určitě
@Karamba2020
Na velkou chodí ven. Poslední měsíc. Neodhadl, řekl, že ji může být 3 nebo klidně i 13.
Určitě jí pořiďte kočičí WC. Moje kočka taky chodí vykonávat potřebu ven. Ale teď v zimě to raději dlouho zadržuje a pak vezme za povděk kočičím záchodem.
Kocici zachod urcite poridte, nemusi byt nemocna, ale nechce se ji ven.
Tak jsme pořídili dneska zachůdek a má úspěch, děkuji moc za rady 😊
@Anonym23458 píše:
Tak jsme pořídili dneska zachůdek a má úspěch, děkuji moc za rady 😊
Parada, to jste rychla. Kocicka bude spokojena a Vy mate po problemu ![]()
Ahoj, obnovují diskuzi. Máme doma tři měsíce asi ročního kastrovaného kocoura z útulku. Byl naučený na WC, všechno bez problémů. Poslední dva týdny se občas stane, že se vyčůrá mimo WC, respektive buď do papírové krabice, na plyšáka a dneska na můj svetr na gauči. Na záchodek pořád chodí, a loužičky, které dělá mimo, jsou menší. Poradí někdo zkušenější, co s tím? U veterináře jsem nebyli, myslím si, že kdyby to byl zdravotní problém, tak by chodil mimo WC pořád.
Dobrý den,
mám dotaz. Máme kočičku, kterou jsme našli a už s námi žije 2 roky. Vůbec nevíme kolik ji může být. Chtěla jsem se zeptat. Kočička k nám chodí domů, jí tady, spí a vždy když potřebovala na záchod šla k oknu abychom ji pustili ven a když byla vyčůraná mňoukla si pod oknem. Poslední dobou se nají a napije a jde doma a vyčůrá se na zem, chodí pořád na to samé místo. Může to být tím, že je venku zima a nechce se ji ven nebo může být nějaká nemocná?
Děkuji za názory.