Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Čauko, no určitě se dívej na poměr masa, já beru kde je kolem 95%, taky at je tam minimum obilovin a bez konzervantů a těchto zbytečností
@Denisa.mala75 já osobně třeba už granule nedávám, akorát zakyselují žaludek a suché krmivo ti obsahuje minimum masa…
@Denisa.mala75 taky máme dva buldočky
. čím krmil chovatel? nedělala bych na začátku extra změny? Mokrou stravou myslíš co? Konzervy nebo vařená strava?
@Denisa.mala75 v klasickým supermarketu nenakupuju, tak nevim, jestli ti to bude sedět.. posledně jsem objednala tuhle dobrotu na Vánoce https://www.louie.pet/…i-kapr-400-g ale dodání je rychlý:)
@naty9697 louiepet našemu pejskovi taky chutnaji. mám štěně jezevčíka a po hovězím s rýží se může utlouct
kdyby ti to ale nedojel, tak je tam i praktický plastový víčko pro uskladnění
My teda kombinujeme granule a konzervy marp a pejskovi to prospívá, má dobré zažívání i hezkou srst, kupuji tuhle zn už dlouho
Nejdůležitější je to, aby byl co nejvyšší obsah masa a co nejnižší obsah bílkovin.
Co se týče značek, tak na tom je dobře Belcando, Brit, Carnilove… ale je jich už strašně moc, tak bych trochu zapátrala i v recenzích ![]()
Doporučíte nějaké jídlo pro nezrave štěně? Máme doma už měsíc štěně a od začátku špatně jí. Zkoušeli jsme jídlo, jako bylo zvyklé u chovatelky, zkoušeli jsme dávat 3× denně, nechávat dostupné granule… Granule suché i mokré, maso, konzervu… Podle majitelky bylo od narození dokrmované, podle našeho veterináře to může souviset. Štěně je s PP, s chovatelkou kominikujeme.
Jaké granule jsou kvalitní a chutné? Máme vyzkoušené různé, dá si 1-2× a příště čichne a odejde. Štěně přibírá, ale na spodní hranici a má velmi malé bříško. Jinak je veselé, hravé, pije a má velký zájem o jídlo - pokud jím já, může se zjevit. Samozřejmě nedostane jídlo pro lidi.
Prosím nedoporučujte barf a podobné, protože vím, že to není cesta pro mě.
Louie záleží na mase občas je tam hodně tuku v konzervě a méně masa. Ale jinak pes si nestěžuje na chuť. Když otevřu vedle sebe stejný druh masa Louie a Yoggies, tak yoggies vypadá kvalitněji a má i nějaké bylinky nebo další složky (mrkev, atd.). Je i měkčí.
@Anonymní píše: Více
máte doma štěně měsíc a kolik granulí už má vyzkoušené? ze začátku se prostě měnit nic moc nemá, tohle je sta do pekel. Bude čekat co dostane jiného ![]()
@Markéta80 dvoje od chovatelky a jedny od nás, ty dojela po psovi, co máme doma. Chovatelka jim dávala míchané dvoje dohromady. Ty jsme zkoušeli jak každé zvlášť, tak dohromady. Není to, že bychom stridali jak na běžícím pásu. Teď dáváme pořád jedny, ale je na polovině své dávky. Na jídlo se nevrhá, čuchne a odejde. Zkusili jsme i konzervu, ale bez zájmu.
@Anonymní píše: Více
Já se tomu štěněti nedivím, že nic nechce. Musí mít rozhozené trávení z tolika změn.
Kupte kvalitní granule, ze začátku krmte po malých dávkách 4-5× denně.
Já jsem oddaná značce Marp. Třeba s řadou Holistic chybu neuděláte.
Který chovatel se štěnaty s pp míchá dva druhy granulí
Hrozný.
Zkuste mu granule máčet.
Ahoj mám doma štěně buldočka, chtěla bych mu dopřát kvalitní mokrou stravu…poradíte mi co kupujete a proč? na co se zaměřit při výběru?