Štěně vrčí na manžela

2
30.11.23 18:43

Manžel ????

Dobrý den, mame doma 4mesicni štěně a kdyz prijde muj chlap tak na nej vrčí a stéká, čím to může být? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
30.11.23 18:46
@Denisa34 píše:
Dobrý den, mame doma 4mesicni štěně a kdyz prijde muj chlap tak na nej vrčí a stéká, čím to může být? :nevim:

Manžel na psa? :mrgreen: Dělám si srandu, asi si od něj drží odstup, tebe bere v pohodě? Vesměs si pes prostě vybere jednoho pána a druhého třeba nějak nebere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30446
30.11.23 18:47

Proč tvůj manžel vrčí a štěká fakt nevím. Ptala ses ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
30.11.23 18:51
@Dahlia0409 píše:
Manžel na psa? :mrgreen: Dělám si srandu, asi si od něj drží odstup, tebe bere v pohodě? Vesměs si pes prostě vybere jednoho pána a druhého třeba nějak nebere :think:

:mrgreen: taky jsem si to tak představila

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
30.11.23 18:57

Protože ho nebere jakou součást smečky asi. Ať se mu věnuje, vy dejte štěněti najevo že to dělat nemá (bez násilí) a mělo byse to zlepšit. Nebo ať mu to ukáže manžel jestli ví jak na to a toho psa se nebojí. Pes chce poslouchat a být veden a když to nemá tak se o to pokouší sám.

• Citovat
  • Upravit
5298
30.11.23 19:38

Tak ono zalezi taky na tom, jak vrci a steka. Protoze urcite vrceni a stekani muze proste znamenat, ze ho stene povazuje za vetrelce a boji se ho. Venuje se mu manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43384
30.11.23 19:42

Dost záleží na tom, jaká je to rasa… Trošku rozdíl je, když na tebe vrčí fila nebo york ;) každopádně čtyrměsíční štěně se už musí vychovávat, jinak to blbě dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.11.23 19:56

U tohoto tématu jsem si poprskala smíchy monitor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45794
30.11.23 20:14

Manžel stéká na psa nebo pes stéká na manžela? Každopádně pozoruhodné! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25020
30.11.23 20:15

Štěňata se obecně chlapů bojí. Moje čubina na mého tátu vrčela celé první Vánoce, když jsem byla u našich, jen kdykoli prošel kolem, přitom o pár měsíců později se z něj mohla láskou zbláznit. Ono to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9464
1.12.23 07:45
@hanka.br. píše:
Proč tvůj manžel vrčí a štěká fakt nevím. Ptala ses ho?

A na tebe taky štěkaj a vrčej, viď? :D Je to trošku znát z toho projevu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.12.23 13:54

@Denisa34 Záleží na postoji psa. Buď se manžela bojí nebo ho bere jako sobě podřadnýho a bude potřeba aby mu manžel jasně ukázal kdo je tady pán aby to nepřerostlo v to, že ho jednou pokouše. Pes musí být v hierarchii vždycky na posledním místě a poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný