Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mame doma 4mesicni štěně a kdyz prijde muj chlap tak na nej vrčí a stéká, čím to může být? ![]()
@Denisa34 píše:
Dobrý den, mame doma 4mesicni štěně a kdyz prijde muj chlap tak na nej vrčí a stéká, čím to může být?
Manžel na psa?
Dělám si srandu, asi si od něj drží odstup, tebe bere v pohodě? Vesměs si pes prostě vybere jednoho pána a druhého třeba nějak nebere ![]()
@Dahlia0409 píše:
Manžel na psa?Dělám si srandu, asi si od něj drží odstup, tebe bere v pohodě? Vesměs si pes prostě vybere jednoho pána a druhého třeba nějak nebere
taky jsem si to tak představila
Protože ho nebere jakou součást smečky asi. Ať se mu věnuje, vy dejte štěněti najevo že to dělat nemá (bez násilí) a mělo byse to zlepšit. Nebo ať mu to ukáže manžel jestli ví jak na to a toho psa se nebojí. Pes chce poslouchat a být veden a když to nemá tak se o to pokouší sám.
Tak ono zalezi taky na tom, jak vrci a steka. Protoze urcite vrceni a stekani muze proste znamenat, ze ho stene povazuje za vetrelce a boji se ho. Venuje se mu manzel?
Dost záleží na tom, jaká je to rasa… Trošku rozdíl je, když na tebe vrčí fila nebo york
každopádně čtyrměsíční štěně se už musí vychovávat, jinak to blbě dopadne.
Manžel stéká na psa nebo pes stéká na manžela? Každopádně pozoruhodné! ![]()
Štěňata se obecně chlapů bojí. Moje čubina na mého tátu vrčela celé první Vánoce, když jsem byla u našich, jen kdykoli prošel kolem, přitom o pár měsíců později se z něj mohla láskou zbláznit. Ono to přejde.
@hanka.br. píše:
Proč tvůj manžel vrčí a štěká fakt nevím. Ptala ses ho?
A na tebe taky štěkaj a vrčej, viď?
Je to trošku znát z toho projevu ![]()
@Denisa34 Záleží na postoji psa. Buď se manžela bojí nebo ho bere jako sobě podřadnýho a bude potřeba aby mu manžel jasně ukázal kdo je tady pán aby to nepřerostlo v to, že ho jednou pokouše. Pes musí být v hierarchii vždycky na posledním místě a poslouchat