Ratanová postel, nebo eko kůže?

87
17.10.12 19:22

Ratanová postel nebo eko kůže???

Ahoj holky!!

Potřebuji poradit, jestli nemáte některá zkušenosti s ratanovou postelí a nebo čalouněnou z eko kůže???Jak se na ní spí, jestli při nočních aktivitách nevrže nebo třeba po čase nezačne vrzat, jak se udržuje atd..No prostě vaše postřehy :).U té eko mě zajímá, jestli po čase nezačne potah praskat :think:?Kterou by jste koupily vy?
Předem všem děkuji za veškeré informace :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
17.10.12 19:39

NEdoporučuju takhle nízkou postel, blbě se z toho stává..
eko kůže na psaní, to je jako na kožence, takže ble

I dřevěné jsou krásné a moderní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
17.10.12 19:41

My máme koženkovou postel rok a půl a jsme moc spokojení… dobře se z ní otírá prach a vůbec ti nepříjde, že spíš na kožence nebo tak :-) a dobře vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.10.12 19:51

VeHE:

Ty ale nespíš na kožence, ale na matraci, ne??Ta koženka je jen kolem dokola nebo se pletu?
Je lepší připlatit nebo stačí koupit postel i třeba za 10000,–?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.10.12 19:55

@Nina Filipi Dřevěné jsou sice krásné, ale většina z nich vrže a já bych chtěla změnu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
17.10.12 19:58

@suchoš Ne je koženkový jen rám a čelo postele a máme normální matraci…
http://www.maxorion.cz/…-160x200cm-/
máme takovou ale větší…
Předtím když sem bydlela ještě u mamky, tak sem měla futonovou to bylo vrzání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.10.12 20:18

VeHE

Moc děkuji za informace :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
17.10.12 20:21

@suchoš Není zač :-) já bych tu postel neměnila, sice nás vyšla na 20 000kč s matrací, ale spí se úžasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.10.12 21:02

My máme postel ratanovou, kupovanou před více jak 10ti lety v Ikea v Německu, tady se neprodávala. Postel je bytelná a nevrže, ratan je odolný, nenáročný na údržbu. Je teda pravda, že se v tom ratanu asi trochu víc usazuje prach, takže pro alergika bych ratan nedoporučila.
Nejdůležitější je podle mě koupě kvalitní matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.10.12 21:50

@sylva2005 Dá se ten prach třeba vysát vysavačem??Matrace máme kvalitní, jen mi jse o tu kostru, abych správně zvolila :think:.Není ta postel třeba moc nízko od země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.10.12 08:05

Tak jsem přeměřila postel, celková výška včetně matrace 51 cm, mezera mezi podlahou a začátkem rámu je 9cm a bez matrace cca 36 cm. Mně to vyhovuje, ale jsem meního vzrůstu (160 cm). Je teda pravda, že pod postelí se drží plno prachu a je třeba ho pravidelně luxovat, navíc ten prostor pod postelí není nijak využit, takže bych příště volila hlavně postel s úložným prostorem. A pokud jde o usazování prachu na rámu, občas vyluhuju nebo přetřu vlhkým hadříkem, nijak hrozně zaprášený ten rám nikdy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.1.17 08:33

Máme kozenkovou zatím od října stojí 25 tis včetně matrací (koupili jsme za 20) zatím jsme velice spokojeni, nikde nevrže :D z čela jednou za týden setřu prach a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.1.17 09:24

Mame kozenkovou, jinou nez na obrazku, ale nevrze, dobre se udrzuje. Nizka? Mame podobnou, na ni vysokou matraci, ze i klul ma problem se na ni vysplhat :mrgreen: :mrgreen: ale kvalitni matrace je nutnost. Ratan bych nechtela, drzi se v nem prach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný