Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky!!
Potřebuji poradit, jestli nemáte některá zkušenosti s ratanovou postelí a nebo čalouněnou z eko kůže???Jak se na ní spí, jestli při nočních aktivitách nevrže nebo třeba po čase nezačne vrzat, jak se udržuje atd..No prostě vaše postřehy
.U té eko mě zajímá, jestli po čase nezačne potah praskat
?Kterou by jste koupily vy?
Předem všem děkuji za veškeré informace
.
NEdoporučuju takhle nízkou postel, blbě se z toho stává..
eko kůže na psaní, to je jako na kožence, takže ble
I dřevěné jsou krásné a moderní…
My máme koženkovou postel rok a půl a jsme moc spokojení… dobře se z ní otírá prach a vůbec ti nepříjde, že spíš na kožence nebo tak
a dobře vypadá ![]()
Ty ale nespíš na kožence, ale na matraci, ne??Ta koženka je jen kolem dokola nebo se pletu?
Je lepší připlatit nebo stačí koupit postel i třeba za 10000,–?
@Nina Filipi Dřevěné jsou sice krásné, ale většina z nich vrže a já bych chtěla změnu
.
@suchoš Ne je koženkový jen rám a čelo postele a máme normální matraci…
http://www.maxorion.cz/…-160x200cm-/
máme takovou ale větší…
Předtím když sem bydlela ještě u mamky, tak sem měla futonovou to bylo vrzání ![]()
@suchoš Není zač
já bych tu postel neměnila, sice nás vyšla na 20 000kč s matrací, ale spí se úžasně ![]()
My máme postel ratanovou, kupovanou před více jak 10ti lety v Ikea v Německu, tady se neprodávala. Postel je bytelná a nevrže, ratan je odolný, nenáročný na údržbu. Je teda pravda, že se v tom ratanu asi trochu víc usazuje prach, takže pro alergika bych ratan nedoporučila.
Nejdůležitější je podle mě koupě kvalitní matrace.
@sylva2005 Dá se ten prach třeba vysát vysavačem??Matrace máme kvalitní, jen mi jse o tu kostru, abych správně zvolila
.Není ta postel třeba moc nízko od země?
Tak jsem přeměřila postel, celková výška včetně matrace 51 cm, mezera mezi podlahou a začátkem rámu je 9cm a bez matrace cca 36 cm. Mně to vyhovuje, ale jsem meního vzrůstu (160 cm). Je teda pravda, že pod postelí se drží plno prachu a je třeba ho pravidelně luxovat, navíc ten prostor pod postelí není nijak využit, takže bych příště volila hlavně postel s úložným prostorem. A pokud jde o usazování prachu na rámu, občas vyluhuju nebo přetřu vlhkým hadříkem, nijak hrozně zaprášený ten rám nikdy není.
Máme kozenkovou zatím od října stojí 25 tis včetně matrací (koupili jsme za 20) zatím jsme velice spokojeni, nikde nevrže
z čela jednou za týden setřu prach a je to ![]()
Mame kozenkovou, jinou nez na obrazku, ale nevrze, dobre se udrzuje. Nizka? Mame podobnou, na ni vysokou matraci, ze i klul ma problem se na ni vysplhat
ale kvalitni matrace je nutnost. Ratan bych nechtela, drzi se v nem prach