Vysavač Rainbow - vůně

eevcca
16.10.12 20:45

vysavač rainbow...prosím o radu

Ahoj, máte někdo tento vysavač?? Kde se dají koupit vůně do tohoto vysavače?? Nebo stačí koupit obyčejnou vůní (jak se kape do vody na svíčku) nebo musím koupit ty speciální? Mám ještě tu starou verzi, jak se dávájí ty vůně do té přihrádky u vysavače, ty novější už fungují na principu, pár kapek do vody. Nevite teda kde koupit ty speciální do té přihrádky?? Provoní to víc než par kapek do vody (aspoň myslím). Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
16.10.12 20:50

Koupila bych si normálně v drogerii nějaký éterický olej (ale pozor, aby to nebyl nějaký umělý) a kápla do vody. Nemám ráda chemické umělé vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
16.10.12 20:50
@eevcca píše:
Ahoj, máte někdo tento vysavač?? Kde se dají koupit vůně do tohoto vysavače?? Nebo stačí koupit obyčejnou vůní (jak se kape do vody na svíčku) nebo musím koupit ty speciální? Mám ještě tu starou verzi, jak se dávájí ty vůně do té přihrádky u vysavače, ty novější už fungují na principu, pár kapek do vody. Nevite teda kde koupit ty speciální do té přihrádky?? Provoní to víc než par kapek do vody (aspoň myslím). Díky

Ahoj, my nemáme Rainbow, ale Hylu.. když jsme ji kupovali, tak nám řekli, že bychom neměli používat vonné esence, které se dávají do aroma lamp, protože je to na bázi olejů (tuším) a že by to tomu vysavači neprospělo… jinak kde by se daly sehnat bohužel nevím, snad jen přímo od výrobce.. zkus se zeptat toho prodejce, od kterýho jste to kupovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
16.10.12 20:55

@eevcca Naši mají Rainbow už 20 let, po celou dobu používají obyčejné vonné oleje a není s tím žádný problém. Za tu dobu na něm měnili jen ukroucenou šňůru k elektrice :lol:. Nedávno byl na nějaké servisní prohlídce, a prý je vysavač úplně v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
16.10.12 21:00
@tterka píše:
@eevcca Naši mají Rainbow už 20 let, po celou dobu používají obyčejné vonné oleje a není s tím žádný problém. Za tu dobu na něm měnili jen ukroucenou šňůru k elektrice :lol:. Nedávno byl na nějaké servisní prohlídce, a prý je vysavač úplně v pořádku :palec:

A jak to voníí??? Je to hodně aromatické?? Kolik tak kapek bych tam mela kapat??

• Citovat
  • Upravit
5533
16.10.12 21:03

Podle toho, jak kvalitní koupíš vůni. U některých stačí 3, 4 kapičky, u těch méně kvalitních je potřeba trošku víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.10.12 21:03

U nás je prodejna rainbow, takže vůně bych mohla sehnat tam. Koukni se po svém okolí, kde máte centrálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
16.10.12 21:04

Díky :D

• Citovat
  • Upravit
9030
16.10.12 21:37

@eevcca my ho měli u rodičů - mamka ho koupila před 15lety - už bych to nikdy nekoupila.. ale k Tvé otázce..ano, mají speciální vůně..ale záleží na tom, co chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
16.10.12 22:04
@poosleda píše:
@eevcca my ho měli u rodičů - mamka ho koupila před 15lety - už bych to nikdy nekoupila.. ale k Tvé otázce..ano, mají speciální vůně..ale záleží na tom, co chceš

Já sem s ním naprosto spokojena, darovala mi ho tchýně, protože kvůli prckovy sme daly vsude koberce. Ona už nemá, sama ho používala cca 6 let, byla naprosto spokojená a já sem z něj unešená. Vysaje naprosto všechno a vysávám s ním každý den a hodně mě to baví. Proč si s ním ty tak nespokojená??

• Citovat
  • Upravit
9030
16.10.12 22:15

@eevcca obri velkej tezkej smrdici ramusici kram :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.10.12 22:20

My máme a jsem s nim taky moc spokojena :srdce: vůně zatím máme, tak děkuji za rady, kde je pak sehnat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
16.10.12 22:26
@poosleda píše:
@eevcca obri velkej tezkej smrdici ramusici kram :nevim:

A máš vážně rainbow??? U nás je to uplně naopak, velkej sice je (mám na něj ale místo), těžkej taky (ale je na kolečkách, talk proč bychh ho měla tahat), ale hlučnej??, mám dost lekavýho syna a vzbudi ho snad všechno, normalní vysavač u něj nemohl být ani zaplý, hned začal ječet ale jen co mam rainbowska tak mu můžu vysavat pod postýlkou když spinka, vždyť je uuplně potichu, kam se hrabou ty vysavače co jsou pod názvem tiché vysávání… Nemáš na něm třeba nějakou vadu?? Protože mě to dost zaráží, ten náš není vůbec slyšet. A poslední smrad?? Tak to vůůbec, nijak nesmrdí, necítím absolutně nic když vysávámm, proto shaním vůni aby aspoň neco z něj bylo cítit…Vysavám s ním s radostí každý den a sem naprosto nadšená…

• Citovat
  • Upravit
9030
16.10.12 22:34

@eevcca jojo, rainbow.. je pravda, že je to nějakých 15-20let, co ho mamka koupila, tak je to třeba starej typ.. ale moje špatná zkušenost by mi nedovolila už nikdy nic takového koupit :nevim:

takhle vypadá:
http://dum-a-zahrada.bazac.cz/…0761a1x1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
16.10.12 22:46
@poosleda píše:
@eevcca jojo, rainbow.. je pravda, že je to nějakých 15-20let, co ho mamka koupila, tak je to třeba starej typ.. ale moje špatná zkušenost by mi nedovolila už nikdy nic takového koupit :nevim:takhle vypadá:
http://dum-a-zahrada.bazac.cz/…0761a1x1.jpg

Já mám ten prostředek trochu jinek (vzhledově) ale jinak bych řekla, že vše ostatní je úúplně to stejné co mám já.. to mě moc mrzí, že nejses spokojená, možná je to tím, že je to starý typ no… nevim. Tak hodně štěstí s ostatníma vysavačema…ale nezahazuj ho, dvakrát do roka na velky uklid budes za nej vdecna, prece jen je fakt ze je to jediný vysavač co tě zbaví roztočů a jak se koukám, čekáš miminko tak aspon přejdes alergiim když ho budeš používat..přítel v noci chrápal, zacpával se mu nos, špatně se mu dýchalo a od te doby co s ním vysávám postel a koberce tak to najednou zmizelo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný