Raven Argoni a rituály

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.9.14 19:31

Raven Argoni a rituály

Nechal jste si někdo od Ravena Argoni dělat nějaký rituál? vyplnilo se vám to? Napište své zkušenosti s ním pokud nějaké máte. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
16.9.14 19:37

Ritualy ne, ale nechavala jsem si vylozit karty. Je to normalni cirkusak, v ty jeho mistnustce na zdech levny egyptsky obrazky, aby vypadal tajemne a nejaky tmavy zaves s hvezdickama nebo s cim. Za pul hodiny chtel tehdy 500 a nerekl mi absolutne nic. Napsal mi dokonce cisla do sportky :-D fakt komediant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 19:38

@minkar copak je to za šarlatána? :lol:

• Citovat
  • Upravit
20155
16.9.14 19:40

Kdysi jsem byla tak b. bá, že jsem si od něj nechala vypracovat partnerský horoskop - stálo mě to dva tisíce korun a přišla mi jedna věta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.9.14 19:41
@loula píše:

To není šarlatán, to je extra tvrdý byznysmen v ezoterice. Jeho ceny, to je skutečně astrnomická výše.. Např. kurz omlazení a zdraví za dvacet tisíc (to bylo před deseti lety, nevím, jak pracuje s inflací)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.9.14 19:43
@loula píše:

Je to typek, ktery spolu s manzelkou nebo pritelkyni vykladaji a vesti. Pred par lety dokonce meli tusim v Blesku nejakou rubriku, ona se porad vystavuje nekde naha a on se taky moc casto neoblika. Ma na cerno obarveny vlasy (typ jako Saudek) a proste carujou. Kdyz jsem k nim tehdy sla, mohla jsem si vybrat, zda chci vyklad od ni nekde v byte nebo od nej v takovy komurce ve vetesnictvi v centru Prahy. Tam sedel za plentou, obklopen tema obrazkama a vykladal karty. Nerekl mi absolutne nic, ale inkasoval 500. Od kamaradky dokonce 600, pac pretahl 30 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 19:45
@minkar píše: …a on se taky moc casto neoblika.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to jsem si málem cvrnkla :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
20155
16.9.14 19:46

@minkar Už nejsou spolu. Ona je se léčí s těžkými depresemi, a myslím, že má i nějakou vážnou nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.9.14 19:49
@Sluka píše:
@minkar Už nejsou spolu. Ona je se léčí s těžkými depresemi, a myslím, že má i nějakou vážnou nemoc.

To jsem netusila.

@loula píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to jsem si málem cvrnkla :lol: :lol: :lol:

Fakt, v tom blesku byli vzdycky nazi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 19:52
@minkar píše:
Fakt, v tom blesku byli vzdycky nazi :-)

Já jsem je už našla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1714
16.9.14 20:09

To je Raven a Ariana? tak se nějak se ta paní jmenuje…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.9.14 20:35

.

Příspěvek upraven 17.09.14 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 13:40

No ja myslela že tady někdo bude Mít zkušenosti právě s rituály prý je v tom Dobrý.

• Citovat
  • Upravit
20155
17.9.14 20:11

Anonymko.. Raven Argoni je prvořadě ohromné aroganní ego. Což by možná nevadilo v některých jiných podnikatelských oborech, ale zrovna v ezoterice je to průser. Když budu ošklivá, tak rituál je jakýkoli zavedený zvyk, který pravidelně užíváš (např. ranní pití kávy). Čili specifikuj, co konkrétněji potřebuješ - pak ti možná přijdou reference na ty, kdo s tím umí poradit či pomoci. Na druhou stranu, pokud nevíš, co s penězi, a chceš je věnovat starému egocentrikovi a narcisovi, tak prosím, kontakty na něj jsou po celém internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat