Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Dobrý den, chodíte někdo do tohoto centra? Máte s nimi dobré zkušenosti?
Koukala jsem, že jste o měsíc mladší
Hledala jsem něco u nás v LT, ale přijde mi, že pro ty úplně nejmenší tu nic není
Anebo jsem to nenašla.
Až teď jsem se teda koukla i na Lovo a je tam od 3 měs. Plánujete chodit?..
@Pemyy
Ano plánuju, chtěla bych jít už v pondělí. Zkusim tam zavolat a zeptám se co a jak. Právě že v Litoměřicích je jedniné mateřské centrum Klubíčko, pod parkem. Ale tam nic nemají jako v Lovosicích
@sarjen Jj, včera jsem na Klubíčko taky koukala, ale tam je jen, že tam přijdeš a můžeš si povídat s ostatníma maminkama nebo tam jen tak být bez jakéhokoli programu pro mrňouse ![]()
@Pemyy
jj to sem taky četla. No už sem se přihlásila na to pondělí. Tak jestli budeš chtít tak ti můžu v pondělí napsat, jaké to bylo
@sarjen jj, písni
my máme v pondělí očkování a 4měsíční kontrolu ![]()
@Pemyy
my byli v úterý na 3 měsíční a taky mse dostali injekci, dostal hexu a prevenar, ale úplně bez reakcí, jen byl trošku mrzutější. Tak já ti sem v pondělí napíšu jaké to bylo
@Pemyy
Ahoj tak jsme byli na tom cvičení, je to dobré, zapsali jsem se a budeme chodit pravidelně. Kdyby si chtěla chodit, stačí jen předem zavolat a oni to řeknou v kolik hodin mají místo.
@sarjen Ono je to víckrát než jen jednou tak jak jsem koukala podle toho rozpisu?
Kolik vás tam bylo? Uvažuju, že to zkusíme, i když kvůli tomu musíme vlakem z LTM. ![]()
@Pemyy
Ne je to jen v pondělí, ale paní cvičitelka si bere jen 2 miminka najednou, takže by si třeba nepřišla na řadu v 9:30 ale v 9:50 jako ty maminky po nás.
@sarjen O velikonoční pondělí to není, předpokládám…
já na to totiž úplně zapomněla, tam zavolat ![]()