RC Mozaika Lovosice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
353
10.4.14 10:03

RC Mozaika Lovosice

Dobrý den, chodíte někdo do tohoto centra? Máte s nimi dobré zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
259
10.4.14 22:58

Koukala jsem, že jste o měsíc mladší :D Hledala jsem něco u nás v LT, ale přijde mi, že pro ty úplně nejmenší tu nic není :? Anebo jsem to nenašla. :| Až teď jsem se teda koukla i na Lovo a je tam od 3 měs. Plánujete chodit?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.4.14 09:15

@Pemyy
Ano plánuju, chtěla bych jít už v pondělí. Zkusim tam zavolat a zeptám se co a jak. Právě že v Litoměřicích je jedniné mateřské centrum Klubíčko, pod parkem. Ale tam nic nemají jako v Lovosicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.4.14 11:46

@sarjen Jj, včera jsem na Klubíčko taky koukala, ale tam je jen, že tam přijdeš a můžeš si povídat s ostatníma maminkama nebo tam jen tak být bez jakéhokoli programu pro mrňouse :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.4.14 11:56

@Pemyy
jj to sem taky četla. No už sem se přihlásila na to pondělí. Tak jestli budeš chtít tak ti můžu v pondělí napsat, jaké to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.4.14 12:39

@sarjen jj, písni :palec: my máme v pondělí očkování a 4měsíční kontrolu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.4.14 13:34

@Pemyy
my byli v úterý na 3 měsíční a taky mse dostali injekci, dostal hexu a prevenar, ale úplně bez reakcí, jen byl trošku mrzutější. Tak já ti sem v pondělí napíšu jaké to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.4.14 16:26

@Pemyy
Ahoj tak jsme byli na tom cvičení, je to dobré, zapsali jsem se a budeme chodit pravidelně. Kdyby si chtěla chodit, stačí jen předem zavolat a oni to řeknou v kolik hodin mají místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.4.14 22:21

@sarjen Ono je to víckrát než jen jednou tak jak jsem koukala podle toho rozpisu? 8o Kolik vás tam bylo? Uvažuju, že to zkusíme, i když kvůli tomu musíme vlakem z LTM. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
15.4.14 11:24

@Pemyy
Ne je to jen v pondělí, ale paní cvičitelka si bere jen 2 miminka najednou, takže by si třeba nepřišla na řadu v 9:30 ale v 9:50 jako ty maminky po nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.4.14 21:54

@sarjen O velikonoční pondělí to není, předpokládám… :nevim: já na to totiž úplně zapomněla, tam zavolat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
19.4.14 22:45

@Pemyy
V pondělí mají zavřeno. Takže v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí