Dobrý den. Předem píšu ze na gyndu jsem volala, mám si koupit probiotika a když se to do příštího týdne neupravi tak mám v úterý přijít.
Můj dotaz zní. Beru atb Klacid. Po nich mě začal svědit spodek zvenku i zevnitř. Zacala jsem si zavádět 3 dny cotylena tablety. Na vytok pomohly, předevčírem jsem mela poslední tabletu. Včera svědění uz jen trochu. Ale celkem trpím na vaginální suchost kvůli zavedenemu telisku. Udělala se mi prasklina na hrázi, pali to při močení, pochva mě trochu svědí zvenku. Může to být reakce na ty tablety? Zkusila jsem se namazat clotrimazolem ale žádná sláva. Nebo si mám koupit nějaký účinnější tablety?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Dobrý den. Předem píšu ze na gyndu jsem volala, mám si koupit probiotika a když se to do příštího týdne neupravi tak mám v úterý přijít.
Zkusila jsem se namazat clotrimazolem ale žádná sláva.
Nebo si mám koupit nějaký účinnější tablety?
Můj dotaz zní. Beru atb Klacid. Po nich mě začal svědit spodek zvenku i zevnitř. Zacala jsem si zavádět 3 dny cotylena tablety. Na vytok pomohly, předevčírem jsem mela poslední tabletu. Včera svědění uz jen trochu. Ale celkem trpím na vaginální suchost kvůli zavedenemu telisku. Udělala se mi prasklina na hrázi, pali to při močení, pochva mě trochu svědí zvenku. Může to být reakce na ty tablety?