Recenze Jané Rider

3221
8.8.12 14:24

recenze jane rider

Ahoj holky, máte prosím někdo zkušenost s tímto kočárkem?

Stále vybírám náhradníka za concord fusion, který máme po první dceři. Nejdřív mě nadchl quinny mood, pak buzz, pak jane muum a poté, co jsem všechno toto zavrhla jsem dnes skončila u jane rider, který mi přijde z těch všech nejlepší-navíc na něj použiju korbu a autosedačku z concordu a nemusím kupovat celou kombinaci…

Máte někdo tento kočárek? Jste spokojení?

Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Rider?

Přidejte zkušenost s Jané Rider
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
18.8.12 22:31

Nedoporučuji

Zdravím. Máme 4 měsíce starý kočárek Jané Rider a jsme z něj nešťastní. Už po 2 měsících užívání se rozvrzala konstrukce. Ztuha zatáčí. Pokud kočár veze nákup, tak to zatáčení je šílené. Zatáčí to samovolně do stran. Možná to je tím, že tam patří ten baťůžek a pár věcí do něj. Jízdní vlastnosti taky nic moc. Myslím, že je to plastovými koly, které moc netlumí otřesy. Z mé strany velké zklamání a chyba za 17 tis :/ U prvního dítěte jsme měli ojetý Jané Slalom, který byl bezkonkurenční!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
19.8.12 11:07

@Karin.L Ahoj, děkuju za Tvo recenzi… To jsi mě tedy docela vyděsila, že je to s ním až tak špatné. Já se na něj chodím koukat, zkoušela jsem ho i dcerou (14kg) a přišel mi v pohodě-i když je teda pravda, že něco jiného je zkoušet ho v obchodě a něco jiného je venku a v běžném režimu…Tak jsi mi teď docela nasadila brouka do hlavy… :nevim: :zed: S kočárky máme lapálie už co se dcera narodila, tak bych nerada udělala u druhého nějakou další chybu…Slalom nechci, protože to moc s těmi trojkolkami neumím-neumím s nimi vystupovat s MHD apod…ale je pravda, že je hodně chválen-proto jsem si myslela, že i rider bude super… :nevim: Tak jsem zvědavá, jestli se třeba ještě někdo přidá s další recenzí…

A co máš tedy s kočárkem v plánu, když nejsi spokojená? To mě samozřejmě mrzí-vím, jak je člověk na sebe naštvaný, když po dlouhém pátrání a vybírání vybere jeden kočárek, stojí spoustu peněz a nevyhovuje, to je fakt na mašli…-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.12.12 11:04

Kočárek už je prodaný, teď máme bugaboo cameleon a maximální spokojenost. Jak jste se nakonec rozhodla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.12.12 22:27

@Karin.L hahahhaha,to je super!teda…to ze mate kocarek prodany, i to, ze mate camaleon-))) No jsme na tom stejne-my objednali nakonec taky cameleon-ale porad na nej cekame-objednavali jsme ho 8.9. a porad jeste neprisel…-( Takze jste skojena? To moc rada slysim! Snad budu take…dalsi nespokojenost s kocarkem bych uz neprezila…-))Nemate nahodou foto?-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.1.13 12:00

složený podvozek

Já mám jané Rider jako druhý kočárek :) a vůbec si nemůžu stěžovat. Je lehoučký, krásně skladný a zvládly jsme s ním i terén (na dovolené v Karlových Varech jsme se vydali pěšky z rozhledny Diana, takže lesní cesta). A navíc je to designovej kousek :) Brzy jsem si zvykla na tu brzdu na rukojeti, to je taky super vychytávka. Jediný nedostatek je malý košík, ale velký nákupy s ním nedělám, tak mi to tolik nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.14 20:00

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, zda- li vadí, že dítě ve sporťáku nejde úplně položit. Resp. jde položit sporťák, ale dítě je jakoby pořád v sedu.
Děkuju moc
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.1.14 20:53

Ahoj Pe2lla, jestli jsi si všimla, má to spousta kočárků :) podle mě to určitě nevadí, musím říct, že nám to spíš vyhovuje mnohem víc, než to jak dítě ve spánku narovnáš, měla jsem docela dost kočárků, takže mám vyzkoušeno obojí a vždycky když jsem chtěla malou položit (jenom záda) tak se mi hned probudila, kdežto, když jsem ji napolohovala v té sedačce, spokojeně spinkala dál. Stejně jsem to měla i u druhé holčičky. Myslím, že je to na každé mamince, co jí přijde lepší. Kdyby to bylo škodlivé, takové kočárky by se nevyráběli. A navíc, většina dražších kočárků má polohování řešené takhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí