Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte prosím někdo zkušenost s tímto kočárkem?
Stále vybírám náhradníka za concord fusion, který máme po první dceři. Nejdřív mě nadchl quinny mood, pak buzz, pak jane muum a poté, co jsem všechno toto zavrhla jsem dnes skončila u jane rider, který mi přijde z těch všech nejlepší-navíc na něj použiju korbu a autosedačku z concordu a nemusím kupovat celou kombinaci…
Máte někdo tento kočárek? Jste spokojení?
Děkuju…
Máte zkušenost s Jané Rider?
Přidejte zkušenost s Jané RiderZdravím. Máme 4 měsíce starý kočárek Jané Rider a jsme z něj nešťastní. Už po 2 měsících užívání se rozvrzala konstrukce. Ztuha zatáčí. Pokud kočár veze nákup, tak to zatáčení je šílené. Zatáčí to samovolně do stran. Možná to je tím, že tam patří ten baťůžek a pár věcí do něj. Jízdní vlastnosti taky nic moc. Myslím, že je to plastovými koly, které moc netlumí otřesy. Z mé strany velké zklamání a chyba za 17 tis :/ U prvního dítěte jsme měli ojetý Jané Slalom, který byl bezkonkurenční!
@Karin.L Ahoj, děkuju za Tvo recenzi… To jsi mě tedy docela vyděsila, že je to s ním až tak špatné. Já se na něj chodím koukat, zkoušela jsem ho i dcerou (14kg) a přišel mi v pohodě-i když je teda pravda, že něco jiného je zkoušet ho v obchodě a něco jiného je venku a v běžném režimu…Tak jsi mi teď docela nasadila brouka do hlavy…
S kočárky máme lapálie už co se dcera narodila, tak bych nerada udělala u druhého nějakou další chybu…Slalom nechci, protože to moc s těmi trojkolkami neumím-neumím s nimi vystupovat s MHD apod…ale je pravda, že je hodně chválen-proto jsem si myslela, že i rider bude super…
Tak jsem zvědavá, jestli se třeba ještě někdo přidá s další recenzí…
A co máš tedy s kočárkem v plánu, když nejsi spokojená? To mě samozřejmě mrzí-vím, jak je člověk na sebe naštvaný, když po dlouhém pátrání a vybírání vybere jeden kočárek, stojí spoustu peněz a nevyhovuje, to je fakt na mašli…-(
Kočárek už je prodaný, teď máme bugaboo cameleon a maximální spokojenost. Jak jste se nakonec rozhodla?
@Karin.L hahahhaha,to je super!teda…to ze mate kocarek prodany, i to, ze mate camaleon-))) No jsme na tom stejne-my objednali nakonec taky cameleon-ale porad na nej cekame-objednavali jsme ho 8.9. a porad jeste neprisel…-( Takze jste skojena? To moc rada slysim! Snad budu take…dalsi nespokojenost s kocarkem bych uz neprezila…-))Nemate nahodou foto?-)
Já mám jané Rider jako druhý kočárek
a vůbec si nemůžu stěžovat. Je lehoučký, krásně skladný a zvládly jsme s ním i terén (na dovolené v Karlových Varech jsme se vydali pěšky z rozhledny Diana, takže lesní cesta). A navíc je to designovej kousek
Brzy jsem si zvykla na tu brzdu na rukojeti, to je taky super vychytávka. Jediný nedostatek je malý košík, ale velký nákupy s ním nedělám, tak mi to tolik nevadí
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda- li vadí, že dítě ve sporťáku nejde úplně položit. Resp. jde položit sporťák, ale dítě je jakoby pořád v sedu.
Děkuju moc
http://www.youtube.com/watch?…
Ahoj Pe2lla, jestli jsi si všimla, má to spousta kočárků
podle mě to určitě nevadí, musím říct, že nám to spíš vyhovuje mnohem víc, než to jak dítě ve spánku narovnáš, měla jsem docela dost kočárků, takže mám vyzkoušeno obojí a vždycky když jsem chtěla malou položit (jenom záda) tak se mi hned probudila, kdežto, když jsem ji napolohovala v té sedačce, spokojeně spinkala dál. Stejně jsem to měla i u druhé holčičky. Myslím, že je to na každé mamince, co jí přijde lepší. Kdyby to bylo škodlivé, takové kočárky by se nevyráběli. A navíc, většina dražších kočárků má polohování řešené takhle ![]()