Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, můžete mi prosím napsat nějaké zkušenosti, recenze, od koho si nechat navrhnout a případně namontovat kuchyň a koupelnu? Budu ráda za jakékoliv recenze ![]()
No víš co. Nám se nic z právě z těch běžných návrhů nelíbilo… tak nám udělal manžel naší originální kuchyň i koupelnu. (Jo, nemyslím, že namontoval, myslím, že vyrobil a namontoval.) Takže - doporučuju mého muže ![]()
Já jsem naprosto spokojená s kuchyní Sýkora, konkrétně z Pruhonic, má hlavu i patu
Já doporučuji Katalpu, naprostá spokojenost, ochota, všechno v termínu a bez jakýchkoliv reklamací. Předtím jsme si nechávali dělat od Gorenje a to bylo hrozný, samý problém, hrozná komunikace, zpoždění s montáží se vším problém a cena vyšší a to to bylo před 5 lety, takže Gorenje nedoporučuji, Katalpu doporučuji maximálně!
Návrh kuchyně jsme si nechali dělat od několika kuch. studií (nejvíce se nám líbila Katalpa), ale nakonec jsme si ji nechali vyrobit od truhláře, který nám udělal i ostatní nábytek do bytu, takže je vše sladěné. A hlavně u kuchyně jsme chtěli jednu stěnu až do stropu a to žádné studio neumělo. Taky jsme byli na konzultaci u firmy Blum, kde poradí s rozmístěním nábyku a spotřebičů, tak aby to bylo co nejúčelnější. Co se týče koupelny, tak tam nebylo moc co řešit, je malá. Hlavně my jsme si nechali udělat návrh celého bytu od architektů (kamarádi švagra) a musím říct, že se nám to vyplatilo, protože přišli s několika vylepšeními na který bysme my nepřišli.