Recepční v casinu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Recepční v casinu
Ahoj, od příštího měsíce nastupuju jako recepční v casinu. Nikdy jsem recepční nedělala takže nevím co od toho očekávat. Co taková recepční v casinu má na starost a co provádí? Vim, že provádí registrace novych zákazníků, ale to je tak všechno
takže za zkušenosti budu rada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
pracovní náplň bys měla mít vymezenou v pracovní smlouvě a především u pohovoru jsi měla být seznámena (a zajímat se), co práce obnáší.
Klidně bych zavolal budoucímu nadřízenému a o náplni práce. sním mluvil (třeba ve smyslu, že se chceš připravit a máš čas), nebo se dohodl, že se třeba na dvě hodiny přijdeš podívat a,,předškolit."
Ve vztahu k zaměstnavateli to i bude vypadat dobře, tedy že chceš být na pozici připravena a o práci máš zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabka300 píše:
Ahoj, od příštího měsíce nastupuju jako recepční v casinu. Nikdy jsem recepční nedělala takže nevím co od toho očekávat. Co taková recepční v casinu má na starost a co provádí? Vim, že provádí registrace novych zákazníků, ale to je tak všechnotakže za zkušenosti budu rada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste zapisujes do knihy navstev a mela bys vedet alespon zakladni info o hrach (ne pravidla her, ale jak se jmenujou alespon). Na recepci je to flakando a tezka pohodicka. Samozrejme by ti nemela pres recepci proklouznout ani myska ![]()
Jo a kdybys potrebovala vedet neco vic, tak napis klidne soukromou zpravu. Par let jsem v kasinu pracovala na vice pracovnich pozicich. Kazdopadne se ty recepce neboj. Mozna se ti to bude zdat moc informaci najednou, ale je to nejpohodovejsi prace v kasinu ![]()
Příspěvek upraven 19.07.23 v 16:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastoupit někam a nevědět co mám od práce očekávat a jaká bude má náplň práce, hmmmm…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabka300 píše:
Ahoj, od příštího měsíce nastupuju jako recepční v casinu. Nikdy jsem recepční nedělala takže nevím co od toho očekávat. Co taková recepční v casinu má na starost a co provádí? Vim, že provádí registrace novych zákazníků, ale to je tak všechnotakže za zkušenosti budu rada
Ty nevis, co budes delat? Tak to jses frajerka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
Ahoj,
pracovní náplň bys měla mít vymezenou v pracovní smlouvě a především u pohovoru jsi měla být seznámena (a zajímat se), co práce obnáší.
Klidně bych zavolal budoucímu nadřízenému a o náplni práce. sním mluvil (třeba ve smyslu, že se chceš připravit a máš čas), nebo se dohodl, že se třeba na dvě hodiny přijdeš podívat a,,předškolit."
Ve vztahu k zaměstnavateli to i bude vypadat dobře, tedy že chceš být na pozici připravena a o práci máš zájem.
Zamestnavatel by se mel hlavne zamyslet, proc se uchazec o napln prace nezajima uz pri hovoru. Pusobi to tak, ze zakladatelka je rada za jakoukoli praci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM Ano,řekli mi tak nějak co budu dělat. Ale já se ptala a hlavně mě zajímá zkušenosti od lidí, kteří tuhle práci už vykonávali. Co mám od toho čekat. Protože občas to dopadá, že zaměstnavatel vám slíbí hory doly a nic z toho(vlastní zkušenost)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan *jsi když už frajerko:)
Zřejmě jsem to špatně napsala, ale vim co bude náplň moji práce. Ale spíš mě zajímá zkušenost lidí, kteří tuhle práci už vykonávali. A co mám od té práce očekávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caridina Super diky! Konečně nějaká normální odpověď
kdyžtak napišu ještě soukromou zprávu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabka300 presne jak pises. Zamestnavatel naslibuje a pak skutek utek. Napis mi pak tu zpravu. Hlavne mi napis, do kteryho kasina nastupujes, treba diky tomu budu vedet vic co ti poradit. Kdo takovou nebo podobnou praci nezazil, tak proste nepochopi, proc se ptas. Naopak mi pripada fajn, ze jsi se zeptala
ja se na pohovoru a pri podepisovani smlouvy vyptavala provozni na kde co a 1.den v praci jsem z ty pohadky rychle vystrizlivela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M344 píše:
Blow joby pod blackjack stolem
Nepis ji takovy veci
nehlede na to, ze recepcni musi bejt furt na recepci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit