Recepty při ABKM

66
2.10.11 20:06

recepty při ABKM

Ahoj všem,moc prosím co vaříte k obědu pro prcky 16 měs.,já pořád dokola masozel.plus příloha,ale už fakt nevím.Polévky moc nechce omáčky napadá mne rajská,ale to také nejde pořád :roll: Jinak ještě potřebuji poradit co dáváte za mlsnoty,malej vidí u ségry sem tam nějakou mňamku je jasné že chce také,ale zatím má jen křupky a piškoty.Zkoušely jste někdo linecké z flory,Dík za receptz na cokoliv,papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
2.10.11 20:35

bezmlecny jsou susenky Lotus a polomacenky, z detskejch skoro zadne. Jestli se nevyhybate nicemu jinymu, tak uz bys asi pomalu mohla varit pro vsechny stejne normalne, hlavnich jidel bez mlika je celkem dost. Problem je co na chleba - ja davala i sadlo, pomazanku z bucku a pod. Hodne jsem davala lusteniny, maji spoustu bilkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
2.10.11 20:57

Na chleba Perla TIP, je čistě rostliného původu. Pokud chceš, můžeš mi poslat mail do SZ a já bych ti oskenovala pár buchet, jestli chceš nějakou ňamku :wink: Teď jsem dělala poprvé, aby malý měl něco místo dortu k narozeninám a je moc dobrá (on to ale nechtěl :-D ).A dělala jsem takovou miminkovskou svíčkovou a jen zahustila vodou a moukou a byla lepší, než ta naše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
2.10.11 20:59

A jinak k obědu - dušený maso a brambor, rizoto, rajská polívka i omáčka. Máš staršího, tak třeba i zapečený těstoviny, špagety, špenát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí