Řecko/Kréta - co koupíme?

74
1.8.24 14:48

Řecko / Kréta - co koupíme?

Dobrý den, chystáme se s roční dcerkou na Krétu. Prosím Vas, vite nekdo zda koupim v supermarketech

• pampers pliny (obycejne)
  • prikrmy Hipp, nebo jinou solidni znacku
  • Kendamil mliko 2.

Dekuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
1.8.24 15:48

Tak ono zalezi, kam jedes, jestli do rezortu uprostred niceho nebo se budes moct dopravit do lidlu treba :)) resorty mivaji svoje obchudky, kde sezenes zakladni veci, ale ne kendamil 2. V zadnem supermaketu v Recku jsem kendamil nevidela, pliny sezenes bez problemu.
Doporucila bych vzit si vsechnou sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.24 16:26

@Waleska roční dceři budu u moře dávat z uvařeného jídla zeleninu, brambory, masíčko, těstoviny, rýží…doma už v 10m taky ji normální kousací jídla, pleny si vezmu z domova, možná pár skleniček a přesnídávek si vezmu…jinak ještě kojím :lol:

• Citovat
  • Upravit
718
1.8.24 17:55

Tak se podívej do mapy, kde máte přesně ten hotel a co je poblíž, ne? Není tak těžké si vyhledat, co tam je.

Jestli je poblíž obchod (jakože stoprocentně bude),tak je nesmysl si s sebou tahat pleny a výše zmíněné i přesnídávky. Kréta není Sahara, takže tam stoprocentně něco najdete. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
1.8.24 18:21

Já si vozila svoje, zrovna na Krétě jsme byli, když holce byly 2, když jí byl rok tak na Korfu.
Pleny jsem vezla z domova, v tom roce i skleničky, mléko jsem neřešila, kojila jsem.
Záleží kde budeš, zkus kouknout do mapy, kde je jaký obchod. Pleny vždycky seženeš, ale ty příkrmy, těžko říct, co tam bude za značku, aby ti to jedla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
1.8.24 19:13

Na Krétě v supermarketech běžně koupíte plenky Pampers a příkrmy značky Hipp nebo jiné solidní značky. Kendamil mléko může být hůře dostupné, proto je lepší vzít si ho s sebou nebo se předem informovat v místní lékárně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix