Řecko s dětmi, doporučte hotel

212
24.2.22 10:23

Řecko s dětmi, doporučte hotel

Ahoj holky, pročetla jsem diskuse, ale nenašla žádné aktuální informace. Letos v létě, začátkem července, bych chtěla s manželem a dětmi k moři. Vím, že lépe vychází Turecko, ale ještě chci zkusit, jestli nemáte tip na nějaký dobrý hotel v Řecku. Hodně se tady píše o Luis Zante Beach, ale 100.000 mě přijde za týdenní dovolenou hrozně moc. Moje požadavky jsou klasické - krátký transfer z letiště, písčitá pláž, pozvolný vstup do moře, atrakce pro děti (3 roky a 9 let). Děkuji za každou reakci, hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15867
24.2.22 10:33

Nějaký s protiatomovým krytem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 10:38

Zakynthos je komerční peklo, za mě nebrat. Byla jsem s dcerou na Kefalonii, v celkem slušné čtyřhvězdě. A to podotýkám, že mám zmlsané dítě, které je zvyklé na pětihvězdičkové hotely. Hotel Cephalonia Palace přímo u pláže Xi beach. Je tam velmi pozvolný vstup do moře, oranžový písek, jílové skály, ze kterých si po rozmočení můžeš udělat léčivé minerální bahno. Zázemí hotelu pro děti slušné. Chystám se tam kvůli dceři určitě vrátit. V okolí pěkná příroda. Autem je to všude blízko.

• Citovat
  • Upravit
53190
24.2.22 10:45

@marty85 Nám se s malými dětmi hodně líbilo na Rhodosu, hotel Mikri Poli, jenže tam budeš teď s cenou už nad 100k :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
24.2.22 11:13
@Zumpa píše:
Nějaký s protiatomovým krytem.

Letos asi mamahotel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
24.2.22 12:25

Doporučuji Rhodos Irene Palace.
Letos doufám navštívíme znovu.
S jistou CK i dětský klub. Cena 2 dospělí a 1 dítě v lepším pokoji cca 61 000,– týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.2.22 12:35

Děkuji za tipy, na Rhodosu jsme už byli, tak jsem chtěla něco jiného. Kdyby měl ještě někdo nějaký tip, tak sem s ním:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 12:40
@pralinka2727 píše:
Doporučuji Rhodos Irene Palace.
Letos doufám navštívíme znovu.
S jistou CK i dětský klub. Cena 2 dospělí a 1 dítě v lepším pokoji cca 61 000,– týden.

Byla jsem v Delfinia Resortu, což je stejná oblast, taktéž Kolymbia a zrovna na Kolymbia beach není ani omylem pozvolný vstup do moře. Navíc jsou všude kameny, takže bez bot do vody ani ránu. Možná okolo kapličky je kus písečné pláže, ale tam bylo myslím přístaviště a ne moc čisto. Smysl má Tsampika beach, která je hned vedle za skálou. Má pozvolný vstup do moře, je písečná, ale plná turistů. Bez auta se tam člověk stejně nedostane. A tedy Rhodos oproti Jónským ostrovům stojí za starou bačkoru.

• Citovat
  • Upravit
2968
24.2.22 21:58

Vybrala jsem hotel Lutania beach na Rhodosu za dobrou cenu. Dovolena poprve v Recku a taky s ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
25.2.22 11:05
@Anonymní píše:
Byla jsem v Delfinia Resortu, což je stejná oblast, taktéž Kolymbia a zrovna na Kolymbia beach není ani omylem pozvolný vstup do moře. Navíc jsou všude kameny, takže bez bot do vody ani ránu. Možná okolo kapličky je kus písečné pláže, ale tam bylo myslím přístaviště a ne moc čisto. Smysl má Tsampika beach, která je hned vedle za skálou. Má pozvolný vstup do moře, je písečná, ale plná turistů. Bez auta se tam člověk stejně nedostane. A tedy Rhodos oproti Jónským ostrovům stojí za starou bačkoru.

Pláž u Irene Palace má už asi 20 let modrou vlajku. Přímo zde, je vstup velmi pozvolný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí