Referentka na studijním oddělení - mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Referentka na studijním oddělení - mzda
Ahoj, kolik zhruba bere referentka na studijním na univerzitě? Brouzdala jsem internetem a částky se značně různí ( přijde mi to strašně málo…
), má někdo aktuální zkušenost? Děkuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, to je v podstatě rozptyl, který jsem zjistila v předpisech jednotlivých univerzit. Má jít o agendu spojenou s dalším vzděláváním lékařů a s přípravou na atestační řízení na lékařské fakultě. Jen ať vím, co mám čekat… třeba mě ani nepozvou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak u nás 22-35 podle složitosti agendy.
To je v hrubém? Těch 22…
Šla bych o 12 tisíc dolů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
To je v hrubém? Těch 22…![]()
Šla bych o 12 tisíc dolů…
Mzda je VZDYCKY v hrubem. Tak předpokládám, že v tomto případě to bude úplně nejjednodušší administrativa, kterou zvládne kdokoliv se střední školou bez jazyka. Ono i v těch tabulkách jsou tohle všechno jen administrativní pozice. Takže dotyčný jen může třídit poštu apod. Co píšeš bude asi trochu složitější za víc peněz. Ale určitě půjdeš s penezma dolů, jen jde o to o kolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius Jazyk chtějí na B2 ( mám C1)… akorát chtějí nižší vzdělání - stačí jim Bc. nebo maturita plus 5 let praxe, což taky asi vypovídá o tom, že ten plat asi nebude nic moc. Achjo… Ale dívala jsem se na složení personálu a jsou tam i magistry a inženýrky…
Měla jsem tak představu, že pod 33 hrubého nepůjdu, ale asi jsem úplně mimo v tomto případě. Teď mám 36…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney nepedagogicti prcovnici se na rozdil od ucitelu platove zasekli. Preji, at najdes misto v oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vítej v realitě. Neznám nikoho, kdo by tam měl nad 25 v hrubém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy No já už právě učit nechci… cítím po těch letech vyhoření. vAle teda za takových podmínek… klesnout skoro o polovinu výplaty… potěš koště. A takový pěkný motivační dopis jsem jim napsala.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
@matkabagristy No já už právě učit nechci… cítím po těch letech vyhoření. vAle teda za takových podmínek… klesnout skoro o polovinu výplaty… potěš koště. A takový pěkný motivační dopis jsem jim napsala.![]()
sis, to je mi lito. Ja se v tom nastesti na stara kolena uplne nasla. Po skoro 25 letech jsem v praci, kde se seslo vsechno uplne dobre-vedeni, kolegove, decka… Predtim pokazde neco skripalo, nekde i vic veci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Mě tam drží akorát kolektiv. To je jediné, kvůli čemu si to vždycky rozmyslím, pak je chvilku fajn a pak zase začnu být nespokojená. Učím hodně specifický typ dětí a člověka to prostě po čase vysává. Svůj předmět mám ale moc ráda. Teď jsem už skoro měsíc na nemocenské a mám čas o tom přemýšlet. A vůbec se netěším zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
@matkabagristy Mě tam drží akorát kolektiv. To je jediné, kvůli čemu si to vždycky rozmyslím, pak je chvilku fajn a pak zase začnu být nespokojená. Učím hodně specifický typ dětí a člověka to prostě po čase vysává. Svůj předmět mám ale moc ráda. Teď jsem už skoro měsíc na nemocenské a mám čas o tom přemýšlet. A vůbec se netěším zpět.
ja ucila na zakladce, pak na gymplu, pak nekolik let ve vyloucene lokalite, ted jsem na sidlistni zakladce, ktera si drzi uroven, jsem snad i diky zkusenostem z te vyloucene lokality spokojena. Me ty zkusenosti svym zpusobem obohatily, ale jsem rada, ze to mam za sebou. Zkus beznou skolu, nez to uplne vzdas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Problém je, že mám aprobaci pouze na ten jeden předmět a to většinou nepotřebují. Mám tak specifickou kombinaci, že na běžnou základku mě nikdy nevzali, musela bych si dodělávat vzdělání, ředitelé to nikdy nechtěli riskovat, protože podobnou kombinaci v životě neviděli, i když mám doložku z MŠMT o aprobaci na druhý a vyšší stupeň. Je to na prd. Do současného zaměstnání to mám 40 minut autem, v zimě celkem problematickou cestou - i to je u mě jeden z faktorů. Kdybych jezdila busem, zabiju hodinu a půl jen jedním směrem. Nechci fňukat, jen se pořád tak nějak snažím být spokojenější. A pak si říkám, že spousta lidí je na tom hůř a že si můžu gratulovat za ty prachy co mám ( a něco pro to vydržet), jinde to evidentně nedostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit