Refinancování u Providentu

Anonymní
13.3.19 12:33

Refinancování u Providentu

Dobrý den zdravím vás všechny chtěla bych se zeptat na otázku kdy vám nabídly u providentu refinancování platím jak mám nikdy není problém ve splatnosti. Ale teď by mi prostě to refinancování bodlo a já nevím jak to chodí. Kdy se o to žádá a po jaké době to třeba nabízí? Jinak mám půjčku jen u providentu. a na rodinu to máme špatné rodinné vztahy atd.ale to by bylo na dluho takže od rodiny si půjčit ani nemohu. nechci tady vyvolat nějakou hádající diskusi a ráda bych zůstala v anonymitě děkuji všem za odpovědi :kytka: ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.3.19 12:44

Fakt u providentu? Myslim, že na trhu jsou i lepší možnosti. Podívej se na srovnavace půjček (i běžnou půjčku můžeš použít na doplaceni) a hlavně se podívej na podmínky kolik budeš muset uhradit za předčasné ukončení. Požádat o refinanc si můžeš kdykoliv. Pokud si ale „rozpoctem“ ok tak bych radsi běžnou půjčku (úroky bývají nižší)

• Citovat
  • Upravit
8935
13.3.19 13:07
@Anonymní píše:
Dobrý den zdravím vás všechny chtěla bych se zeptat na otázku kdy vám nabídly u providentu refinancování platím jak mám nikdy není problém ve splatnosti. Ale teď by mi prostě to refinancování bodlo a já nevím jak to chodí. Kdy se o to žádá a po jaké době to třeba nabízí? Jinak mám půjčku jen u providentu. a na rodinu to máme špatné rodinné vztahy atd.ale to by bylo na dluho takže od rodiny si půjčit ani nemohu. nechci tady vyvolat nějakou hádající diskusi a ráda bych zůstala v anonymitě děkuji všem za odpovědi :kytka: ;)

Pokud nemáš nikde jinou půjčku,platíš jak máš-tzn. máš dobrou platební morálku.Takže bych se zeptala v bance,ideálněkde máš účet,zda by udělali refinancování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.19 13:36

Tak jsem si volala na centrálu providentu a tam mi řekly že to záleží na obchodním zástupci jestli má pro mě nabídku ale to asi ne jinak by se mi určitě ozval přitom opravdu se splácením nemám problémy.tak nevím co tak řeší :nevim: skusim to tedy řešit jinak jak jste mi psaly.dekuji vám zatím za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19789
14.3.19 08:34
@Anonymní píše:
Tak jsem si volala na centrálu providentu a tam mi řekly že to záleží na obchodním zástupci jestli má pro mě nabídku ale to asi ne jinak by se mi určitě ozval přitom opravdu se splácením nemám problémy.tak nevím co tak řeší :nevim: skusim to tedy řešit jinak jak jste mi psaly.dekuji vám zatím za odpovědi :kytka:
Řeší to, co každý obchodník: Jak z tebe dostat víc peněz. Záleží na tobě, jestli si dovedeš spočítat, co je dobré pro tebe.

Nemusíš přistupovat (a ani reagovat) na každou obchodní nabídku, kterou dostaneš, pokud ji nepotřebuješ.

A mám pro tebe ještě jednu dobrou radu. Je to sice rada nevyžádaná, ty obvykle nerozdávám, ale nenadávej mi za ni. Když mne poslechneš, vyhneš se průserům, které tě bohudík zatím nepotkaly. Radši dám takovou radu včas, než abych se posmíval nešťastníkům, kteří se podle zásady, kterou teď napíšu, nechovali a v důsledku toho se dostali do neřešitelné situace.

Vyhýbej se obchodům, kterým tak úplně nerozumíš. A půjčkám ani jejich refinancování asi tak úplně nerozumíš, jinak bys dovedla odlišit výzvu k plnění smlouvy od obchodní nabídky, na kterou nemusíš reagovat.

Takže tu půjčku nerefinancuj, když ji splácíš v pohodě a k refinancování důvod nevidíš, splať podle smlouvy a další si raději neber.

Raději si vytvoř finanční rezervu na nepříznivé události (ty potkají každého, život není procházka růžovým sadem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.19 10:30

Děkuji za vyčerpávající odpověď a nezlobím se máš pravdu včera jsem nad tím přemýšlela a nebudu si brát žádnou půjčku žádné refinancování zbývá mě doplatit pár tisíců není to úplně hrozná suma už.ale nechci už raději si nic brát raději až to budu mít zaplacené opravdu šetřit protože tohle mi za to ani nestojí.maš pravdu půjčkam nerozumím ale co mi nejde do hlavy je to ze opravdu si mě vychvaluje i ten obchodní zástupce že jsem řádný platič že ma více těch co neplatí nebo na to nema a ty to refinancování mají prý raz dva jestli to dělají kvůli tomu aby je ještě víc dostaly do té dluhove pasti nebo nevím opravdu tomu nerozumím a nejde mi to ani do hlavy.a děkuji něco takového jsem možná potřebovala i slyšet ať to nedělám že mi to za to nestojí :kytka: ;)

• Citovat
  • Upravit
19789
14.3.19 10:53
@Anonymní píše:
Děkuji za vyčerpávající odpověď a nezlobím se máš pravdu včera jsem nad tím přemýšlela a nebudu si brát žádnou půjčku žádné refinancování zbývá mě doplatit pár tisíců není to úplně hrozná suma už.ale nechci už raději si nic brát raději až to budu mít zaplacené opravdu šetřit protože tohle mi za to ani nestojí.maš pravdu půjčkam nerozumím ale co mi nejde do hlavy je to ze opravdu si mě vychvaluje i ten obchodní zástupce že jsem řádný platič že ma více těch co neplatí nebo na to nema a ty to refinancování mají prý raz dva jestli to dělají kvůli tomu aby je ještě víc dostaly do té dluhove pasti nebo nevím opravdu tomu nerozumím a nejde mi to ani do hlavy.a děkuji něco takového jsem možná potřebovala i slyšet ať to nedělám že mi to za to nestojí :kytka: ;)
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel