Reflux a cvičení na bříšku

7
17.8.17 15:35

Reflux a cvičení na bříšku

Ahoj holky, mám dotaz. Mám holčičku s refluxem - 12t. Nemáte doporučení, kdy dávat na bříško? Furt blindí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2628
17.8.17 15:59

@Iveta N.
Dcera mela taky reflux. Nepomohlo nic. Az kdyz se vertikalizovala a zacala stat a obchazet. Blindila klidne i hodinu, dve po jidle. Takze jsem pod ni davala deku kterou jsem pravidelne prala. Zustavaly za ni cesticky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.8.17 16:44

Počkat tak hodinu a pod dítě dát hromadu látkových plen :mrgreen: měla jsem a zvracel i v běhu! To už se těma látkovkama moc nedalo vychytat. Naštěstí to přešlo asi v 16 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.8.17 20:26

Iveta N.

Holky a taky vám prcci po kojení hodně křičeli? Ona třeba když usne, tak i dost chroptí nebo sebou i dost šije a brobudí se s brekem 8o.. Občas jsme už fakt zoufalá, jestli ji třeba fakt něco není… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
17.8.17 21:27

@Iveta N.
Hele nevim jak po kojeni uz si to moc nepamatuju. Holka ma uz sest let ale byla hodne neklidne mimino. Uplakana, furt to z ni nekde utikalo. Kdyz se drzela na svislo i tak bylo slyset jak to v ni lita a jak se ji to vraci… jako bylo to blbe. To si pamatuju. A ty cesticky co po ni zustavaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.8.17 12:30

@Iveta N. zmiň se o tom při kontrole u pediatra. Můj měl problém s pálením žáhy a bylo to kvůli tomu - bral pak nějaké léky a šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí