Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky prosím ó radu změnila jsem um Nutrilon na Sunar, protože prcek 5,5mes. kakal po Nutrilonu jednou za tři dny a ještě jsem musela pomoc rourkou..a teď to samé a ještě víc tužší stolička a zase rourkou..jsme na prikrmech asi 3tydny, tak nevím čím to je???? ![]()
Jestli jsi začala s příkrmy a dáváš podle „skvělých“ návodů mrkev, tak se nediv, že ti nekaká. Vynechej mrkev, dej třeba dýni, švestkovou/meruňkovou šťávu.
Záleží, kdy jsi změnila mléko. Změna se neprojeví hned. Nekdo mi snad říkal, že to může trvat až 3 týdny. Protože má ve střevech a v bříšku ještě to staré mléko
Ještě bych se možná zkusila zeptat pediatra, jestli není možné, že všechno, co dítěti dáš, stráví a tím pádem nepotřebuje kakat (kamarádka tohle řešila, ale u plně kojeného dítěte, ne u přikrmovaného)… Je to jen nápad, taky bych spíš tipovala, že je to umělým mlékem a příkrmy.
@lucenka píše:mrkev právě vynechavam
Jestli jsi začala s příkrmy a dáváš podle „skvělých“ návodů mrkev, tak se nediv, že ti nekaká. Vynechej mrkev, dej třeba dýni, švestkovou/meruňkovou šťávu.