Tuhé kakání

182
16.8.17 16:29

Tuhé kakani

Maminky prosím ó radu změnila jsem um Nutrilon na Sunar, protože prcek 5,5mes. kakal po Nutrilonu jednou za tři dny a ještě jsem musela pomoc rourkou..a teď to samé a ještě víc tužší stolička a zase rourkou..jsme na prikrmech asi 3tydny, tak nevím čím to je???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
16.8.17 16:31

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:44

• Citovat
  • Upravit
lucenka
16.8.17 16:44

Jestli jsi začala s příkrmy a dáváš podle „skvělých“ návodů mrkev, tak se nediv, že ti nekaká. Vynechej mrkev, dej třeba dýni, švestkovou/meruňkovou šťávu.

• Citovat
  • Upravit
556
16.8.17 16:59

Záleží, kdy jsi změnila mléko. Změna se neprojeví hned. Nekdo mi snad říkal, že to může trvat až 3 týdny. Protože má ve střevech a v bříšku ještě to staré mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
16.8.17 17:27

Ještě bych se možná zkusila zeptat pediatra, jestli není možné, že všechno, co dítěti dáš, stráví a tím pádem nepotřebuje kakat (kamarádka tohle řešila, ale u plně kojeného dítěte, ne u přikrmovaného)… Je to jen nápad, taky bych spíš tipovala, že je to umělým mlékem a příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.8.17 20:20
@lucenka píše:
Jestli jsi začala s příkrmy a dáváš podle „skvělých“ návodů mrkev, tak se nediv, že ti nekaká. Vynechej mrkev, dej třeba dýni, švestkovou/meruňkovou šťávu.
mrkev právě vynechavam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky