Registrace porodnice Podolí - může jiná osoba?

266
20.6.18 12:43

registrace podoli

Holky mam dotaz stalo se nektere ze jste se uspesne zaregistrovala do podoli nebo apolinare a pak nemohli z jakehokoli duvodu prijit osobnr do toho tydne registraci potvrdit vychazi mi ta registrace zrovna na dovolenou… tak potrrbuju vedet jestli kdyz se mi podari registrovat tak jestli muzu poslat za sebe mamku nebo tatku nebo kamosku tj jedno kdyz bude mit treba moji plnou moc a prukazku… diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
20.6.18 12:46

@Karlicka11 jj za me sla registrovat moje segra do Podoli a v pohode. Uz si presne nepamatuju, co jsme ji davala za doklady teda, to si ujisti, ale v zastoupeni je mozno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
20.6.18 12:50

@Karlicka11 tak k apolináři se po registraci musíš dostavit do deseti týdnů od registrace, tj. (musíš tam být do 24.tt) tak máš určitě dost času se přihlásit na termín, který budeš moct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
20.6.18 12:51

Plná moc a průkazka stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5510
20.6.18 12:54

@Karlicka11 U Apolinare je to do 10 tydnu, ne do tydne. V Podoli je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
20.6.18 12:54

Také jsem se šla osobně registrovat, vstávala jsem kvůli tomu už brzy ráno. Fronta tam byla už v šest. Po mých zkušenostech s Podolím bych tam už nikdy v životě rodit nešla.

• Citovat
  • Upravit
266
20.6.18 13:04

diky vsem :-) se mu ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
20.6.18 13:09

@Karlicka11 na registraci může přijít zástup, jen musí mít tehotenskou prukazku kvůli razitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková