Bývalá a její matka v porodnici?

2
16.6.18 12:02

Bývalá a její matka v porodnici?

Ahoj mám přítele máme spolu syna a no můj přítel se chová někdy fakt příšerně :( někdy už fakt nevím kudy ven kvůli všemu na mne vyjede a cítím se jen jako jeho další dite. Navíc s malý mi nepomáhá vůbec…když brečí tak je podle přítele rozmazlený, dokonce už mu i řekl v noci když byl protivný ať sklapne on mu to říká když se o něj vůbec nestará a vše je na mně? No ale teď k tématu… Když jsem byla těhotná tak řekl že za mnou do porodnice chce jeho bývalá s matkou…tehdy byli i u nás na návštěvě… Ono když mi chlap řekne že přijde na návštěvu jeho bývalá a jeji matka a člověk nemůže nic říct protože mu hned řekne jak hrozně mu máma jeho byvalky pomohla atd. Atd. Noo a když jsem byla v porodnici s malym, postavila jsem si hlavu že ji tam nechci… A teď porodila naše kamarádka a on si volal s jejím manželem a pak mi výčet že za Kiki tam bylo už minimálně 15 lidí a nemusí z toho dělat takové drahoty jako ja? To jsem tak špatná že jsem tam nechtěla jeho byvalku s matkou? :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
16.6.18 12:06

8o taky bych nechtěla, kdyby to nebyla moje kamaradka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.6.18 12:07
@Sarah2304 píše:
Ahoj mám přítele máme spolu syna a no můj přítel se chová někdy fakt příšerně :( někdy už fakt nevím kudy ven kvůli všemu na mne vyjede a cítím se jen jako jeho další dite. Navíc s malý mi nepomáhá vůbec…když brečí tak je podle přítele rozmazlený, dokonce už mu i řekl v noci když byl protivný ať sklapne on mu to říká když se o něj vůbec nestará a vše je na mně? No ale teď k tématu… Když jsem byla těhotná tak řekl že za mnou do porodnice chce jeho bývalá s matkou…tehdy byli i u nás na návštěvě… Ono když mi chlap řekne že přijde na návštěvu jeho bývalá a jeji matka a člověk nemůže nic říct protože mu hned řekne jak hrozně mu máma jeho byvalky pomohla atd. Atd. Noo a když jsem byla v porodnici s malym, postavila jsem si hlavu že ji tam nechci… A teď porodila naše kamarádka a on si volal s jejím manželem a pak mi výčet že za Kiki tam bylo už minimálně 15 lidí a nemusí z toho dělat takové drahoty jako ja? To jsem tak špatná že jsem tam nechtěla jeho byvalku s matkou? :O

Bohužel, tady je primární problém špatný výběr partnera. :? On si tě neváží, a nemá vůči tobě respekt.Možná by ti pomohla rada nějakého odborníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.6.18 12:07

Mi už začíná lézt krkem, jak se tu poslední dobou začaly rojit nové profily, pokaždé s úplně šílenou a neuvěřitelnou historkou jako prvním příspěvkem. Co z toho máte lidi? :zed:

• Citovat
  • Upravit
2
16.6.18 12:11
@Lalelale píše:
Mi už začíná lézt krkem, jak se tu poslední dobou začaly rojit nové profily, pokaždé s úplně šílenou a neuvěřitelnou historkou jako prvním příspěvkem. Co z toho máte lidi? :zed:

Tenhle profil mam kvůli tomu že na druhém mě zná sestra přítele a bohužel mi neumožňuje anonymní příspěvky … takže nemám z toho nic jen jsem si přišla pro řadu :(

@nostress píše:
Bohužel, tady je primární problém špatný výběr partnera. :? On si tě neváží, a nemá vůči tobě respekt.Možná by ti pomohla rada nějakého odborníka.

No jako několikrát už jsem uvažovala že jo opustím ale bojím se co by tomu řekla mamka a za druhé mi vyhrožoval že by bojoval o to aby syna dostal do péče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.6.18 12:14

Ja bych teda taky nechtela aby za mnou do porodnice lezla bejvala miho přítele.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.6.18 12:18
@Sarah2304 píše:
No jako několikrát už jsem uvažovala že jo opustím ale bojím se co by tomu řekla mamka a za druhé mi vyhrožoval že by bojoval o to aby syna dostal do péče…
Čí mamka? To ti mamka nařizuje, s kým máš žít, nebo co? 8o Prosím tě, kolik ti je let?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
16.6.18 12:18

@Sarah2304 No to je argument, že se bojíš, co by tomu řekla máma? Tak snad si zodpovědná sama za sebe a svůj život,ne? A o situaci, kdyby za mnou chtěla přijít jeho bývalá s matkou, bych si myslela, že se asi zbláznil a nebrala bych to vůbec vážně. Nevidím jediný důvod, proč se stýkat s jeho bývalou, natož ještě s její matkou 8o . Nemůžeš mu nic říct? A proč ne? To že pomohla jemu ti snad může být jedno, ne? Nebo on by se chtěl stýkat s tvým bývalým a jeho matkou? Má to v hlavě asi chlapec pomotaný,ne? Kde tyhle týpky berete je mi fakt záhadou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21533
16.6.18 12:23

Kiki ať si tam pozve třeba státní návštěvu se všemi poctami, ale ty si tam pozveš koho chceš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.6.18 12:23
@nostress píše: Čí mamka? To ti mamka nařizuje, s kým máš žít, nebo co? 8o Prosím tě, kolik ti je let?

já už to radši nekomentuju… nevěřím, že tohle není troll. tak blbý by snad nebyl nikdo

• Citovat
  • Upravit
32232
16.6.18 12:25

@Lalelale No to by si se divila, co je všechno možný 8o . Tohle mi nemožný fakt nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
16.6.18 12:27

Na zacatku vzatahu jsem nemohla ex meho pritele ani citit. Po 2letech me to celkem preslo. On si s ni vola a pise. S jejima rodicema taky. Kdyby za mnou prisli do porodnice, tak by mi to vubec nevadilo. Jsou prijemni. Ale jak rikam, prvni 2roky jsem byla na celou tu rodinu silene alergicka, ted se za to i dost stydim :oops: prozil s nimi cast zivota, delsi dobu nez se mnou (6let s nimi a teprve 4se mnou).
Takze me by to nevadilo. Ale asi bych nesla za pritelkyni meho exmanzela, kdyby byla v porodnici, mame trosku jinej vztah :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
16.6.18 12:32
@Lalelale píše:
Mi už začíná lézt krkem, jak se tu poslední dobou začaly rojit nové profily, pokaždé s úplně šílenou a neuvěřitelnou historkou jako prvním příspěvkem. Co z toho máte lidi? :zed:

to bude naše komunita, tam se tak žije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.6.18 12:42

Že si vždycky každá pořídí s takovym trotlem ještě dítě, to nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
16.6.18 13:18

ja teda nechtela v porodnici zadne navstevy, kdome manzela (vadily mi pomalu i moje deti). Tak snad nejsem vevodkyne Kate, abych se musela po porodu podrobovat nejakym spolecenskym ritualum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková