Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím, nenechával jste si někdo teď potvrdit registraci v Podolí někým v zastoupení s plnou mocí? Vyžadují klasickou plnou moc ověřenou na úřadě, nebo stačí neověřená plná moc?
Zkuste tam cinknout a reknou vam presne co chteji, at nelitate zbytecne
Díky, napsala jsem jim maila, tak uvidíme. Ta jejich otevíračka je pro zaměstnaného vražedná.
Před 4 lety tam byl muž a potřeboval jen kopii OP a kopii těhotenské průkazky.
Zajimave. Z kartoteky mi taky napsali, ze staci OP a prukazka, ale v mailu, ktery mi po elektronicke rezervaci rpisel, pisou, ze ma byt plna moc.
Tak zkuste jen s tou plnou moci skocit na postu a nechat si overit podpis, Na to pak nemuzou rict nic
Psala jsem jim doplnujici mail, zda i zastupujici osobe staci rpukazka a moje obcanka a pry ano. Tak v tom maji trochu binec, ale treba tahle informace v budoucnu nekomu pomuze. ![]()
Holky, a oni neregistruji pouze online? Docela se divim, ze funguji i jine typy registrace, jak to tady dedukuju z toho, co pisete…
Registrují, ale pak tam do 7 dní musíš dojít, doložit OP, těhotenský průkaz a kartičku pojišťovny. Oni ti založí kartu a na průkazku napíši nějaké jejich registrační číslo. Zrovna dnes jsem se u nich zaregistrovala na svůj třetí porod ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.